MENÜ

Türk taraftarlar İtalya maçında A Milli Takımımızı yalnız bırakmayacak

Türkiye - İtalya maçına doğru... Roma Olimpiyat Stadyumu'nda İtalya ile karşılaşacak. A Milli Futbol Takım'ını Roma'da Türk taraftarlar yalnız bırakmayacak. Pandemi kuralları ve UEFA'nın almış olduğu kararlara göre yarın TSİ 22.00'de Roma Olimpiyat Stadı'nda en fazla 16 bin kişilik seyirci ile oynanacak karşılaşma için Türk taraftarların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Mücadeleyi 3 bin İtalyan, 3 bin Türk ve 10 bin de UEFA davetlisi ve sponsorların misafirleri izleyebilecek. EURO 2020'nin açılış maçına Türkiye'den taraftar gelmesine izin verilmezken, serbest dolaşımdaki Avrupa Birliği ülkelerinden bilet alan gurbetçiler maçı izleyebilecek.

EURO 2020 Türkiye - İtalya maçıyla başlıyor... Pandemi kuralları ve UEFA'nın almış olduğu kararlara göre yarın TSİ 22.00'de Roma Olimpiyat Stadı'nda en fazla 16 bin kişilik seyirci ile oynanacak karşılaşma için Türk taraftarların heyecanlı bekleyişi sürüyor.

Haberin Devamı

Mücadeleyi 3 bin İtalyan, 3 bin Türk ve 10 bin de UEFA davetlisi ve sponsorların misafirleri izleyebilecek. EURO 2020'nin açılış maçına Türkiye'den taraftar gelmesine izin verilmezken, serbest dolaşımdaki Avrupa Birliği ülkelerinden bilet alan gurbetçiler maçı izleyebilecek.

DHA

YORUM YAZ