MENÜ

TRANSFER HABERLERİ | Günün öne çıkan transfer haberleri (11 Ocak 2024)

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ederken Ocak ayı transfer dönemine de kısa bir süre kaldı. İlk bombayı Fenerbahçe, Bonucci ile patlatırken, diğer Süper Lig takımları da harekete geçti. İşte günün öne çıkan bomba transfer haberleri...

TRANSFER HABERLERİ | Günün öne çıkan transfer haberleri (11 Ocak 2024)
KRUNİC'TE YENİ GELİŞME

Sarı-Lacivertliler’de artık gözler Rade Krunic transferine çevrildi... Kırmızı-Siyahlılar, 10 milyon Euro’dan açtığı pazarlık kapısında yarı yarıya indirime gitti. Milan’dan Sarı-Lacivertliler’e son olarak, “5 milyon Euro’ya anlaşma sağlayıp bu işi bitirelim” mesajının geldiği öğrenildi. Krunic ile çoktan el sıkışan Fenerbahçe, İtalyanlar’a henüz yanıt vermedi. Yönetimin, taksitli ödemenin ağırlıklı olması şartıyla 5 milyon Euro’ya ‘evet’ demesi bekleniyor.

SIRADAKİ YOLCU UMUT BOZOK

Kourbelis’i Karagümrük’e gönderen Trabzonspor’da, Umut Bozok’un da kısa zamanda takımdan ayrılması bekleniyor. Bu sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan gurbetçi forvet, Adana Demirspor ile anlaştı. Kulüpler arasında bonservis pazarlıkları sürüyor. Umut Bozok’un yanı sıra Tonio Teklic’in de gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

YORUM YAZ