MENÜ

Turgutluspor, Sinan Akaydın'ı renklerine bağladı

Turgutluspor, ara transferde Diyarbekirspor'dan 27 yaşındaki forvet Sinan Akaydın'ı renklerine bağladı. Golcü oyuncu, kırmızı-siyahlıların devre arasındaki 5'inci transferi oldu.

Turgutluspor, Sinan Akaydın'ı renklerine bağladı

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ikinci yarıya iyi başlangıç yapmak isteyen Turgutluspor, ara transferde Diyarbekirspor'dan 27 yaşındaki forvet Sinan Akaydın'ı renklerine bağladı. Golcü oyuncu, kırmızı-siyahlıların devre arasında Erkan Taşkıran, Fatih Demirlek, Haşim Arda Sarman ve Özgür Sert'ten sonra 5'inci transferi oldu.

Haberin Devamı

Turgutluspor'un Irlamaz Tesislerindeki kulüp binasında düzenlenen imza törenine Başkan Ahmet Daşkan'ın yanı sıra yöneticiler katıldı. Kırmızı-siyahlılarla yarım sezonluğuna anlaşan Sinan Akaydın, kendisini Turgutlusporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Sinan, "Hedefleri olan büyük bir camiaya geldim. Birçok farklı takımdan teklif almama rağmen, buradaki oluşum ve planlama beni çok heyecanlandırdı. Turgutluspor'dan teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Burada olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarım ile birlikte Turgutluspor'umuzun başarısı için sahada canla başla çalışacağım. Bana güvenen ve burada olmama olanak sağlayan Ahmet Daşkan, yöneticilerimiz ve hocamız Nazım Gülay'a teşekkür ediyorum. İki taraf içinde hayırlısı olsun" dedi.

Haberin Devamı

Tecrübeli oyuncu Sinan Akaydın'ı kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan, "Sinan'ın kalitesini konuşmaya gerek yok. Geçmişi ortada. Çok tecrübeli, bu ligi bilen ve başarılı bir oyuncu. Sinan Akaydın'ın gücümüze güç katacağından hiç şüphem yok. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Sinan Akaydın kardeşime başarılar diliyorum" diye konuştu. Turgutluspor'da gurbetçi kanat oyuncusu Burak Çoban ise Afyonspor'a transfer oldu.

DHA

YORUM YAZ