MENÜ

Tura yakıtı yetmedi

47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun yayıncı kuruluşları Eurosport ve TRT için çekim yapan helikopter, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta oynayacağı Torbalıspor maçının hazırlıklarını Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda sürdüren Denizli Belediyespor'un antrenmanı sonrası sahaya inerek yakıt ikmali yaptı.

Tura yakıtı yetmedi

Haberin Devamı

Denizli Belediyespor’un maçlarını oynadığı Doğan Seyfi Atlı Stadı, 47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun yayıncı kuruluşları Eurosport ve TRT için çekim yapan helikopter tarafından yakıt ikmali için kullanıldı.

Bisiklet turunun havadan görüntülenmesinde kullanılan helikopter, ligde bu hafta Torbalıspor’u konuk edecek olan Denizli Belediyespor’un antrenmanının tamamlanmasıyla stada inerek yakıt ikmali yaptı. Futbolcular, sahaya inen helikoptere büyük ilgi göstererek stada inişi, yakıt ikmali ve kalkışını merakla izledi.

ANTRENMAN
Bu arada, Denizli Belediyespor’un teknik direktör Yaşar Güngör nezaretindeki antrenmanında, futbolcular taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı Bekir Balım’ın da izlediği antrenmanda, teknik direktör Güngör, hatalarını gösterdiği futbolcuları uyardı. Antrenmanda, kasığında ağrı oluşan Muhammet ile sarı kart cezalısı Tolga, takımdan ayrı çalıştı.

AA

YORUM YAZ