MENÜ

Tüm gözler Fatih Terim'de!

Galatasaray'ın efsanesi 66 yaşındaki teknik adam Fatih Terim'e, dün gece corona virüs pozitif tanısı koyması tüm Türkiye'de şok etkisi yarattı. Sosyal medya gündemi Fatih Terim'i konuşurken, biz de efsane teknik adama Fanatik Ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hazırladığımız bu videoyla Fatih Terim'in nasıl bir savaşçı olduğunu bir kez daha hep beraber hatırlayalım istedik.

Benim kitabımda vazgeçmek de yenilmek de yoktur... Ben kaybedenlere asla kızmam. Ama vazgeçenleri ve yenilgiyi baştan kabul edenleri siler atarım. Kaybetse de sonuna kadar mücadele edenler benim her zaman yanımda olacak ve onlar sonunda mutlaka kazanacak.” Diyerek vazgeçmeye asla tahamülü olmayan bir isim, “8’de kapanır 18’de” diyerek inancını asla kaybetmeyen bir isim, “Aslolan Galatasaray’dır” diyerek de Galaatsaray aşkını her zaman belirten bir efsane o. O Galatasaray tarihinin en çok şampiyonluk kazanan teknik direktörü. O isim Türk futbolunun imparatoru Fatih Terim.

Haberin Devamı

66 yaşındaki efsane teknik direktör, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla corona virüsü test sonucunun pozitif çıktığını söyleyerek, renk ayırt etmeksizin herkesi üzüntüye boğmuştu. Tartışmalı şekilde oynanan Beşiktaş derbisinden sonra yaptığı açıklamada “çocuklarım derken futbolcularımdan bahsediyorum” diyerek kendinden çok hala evlatlarını düşünen, Türk futbolunun en babacan ismi o.

Kaybettiği savaş olmayan, girdiği her mücadelede sonuna kadar savaşan Fatih Terim’in biz de Fanatik ailesi olarak yanındayız. Bu hastalığı yendikten sonra sizden bir kez daha nerede kalmıştık tweeti bekliyoruz hocam!

YORUM YAZ