MENÜ

Tüm gözler bu toplantıda

Trabzonspor camiası, Şenol Güneş'in bugün yapacağı basın toplantısına kilitlenmiş durumda. Güneş'in bazı yöneticiler hakkında sert açıklamalar yapacağı hatta istifasını bile açıklayabileceği konuşuluyor

Tüm gözler bu toplantıda

Bordo-Mavililer’de önce Videoton’a elenilmesi ardından da Gaziantepspor deplasmanında alınan mağlubiyet, eleştirilerin yükselmesine neden olmuştu. Özellikle yerel medyanın direkt olarak Şenol Güneş’i hedef gösteren manşetler atması, tecrübeli teknik adamı bir haylı kızdırdı. Güneş’in ayrıca takım içinde gizli kalmasını beklediği olayların basına yansıması nedeniyle çok rahatsız olduğu konuşuluyor. İşte bu nedenlerle, Şenol Güneş’in bugün 13.00’te yapacağını açıkladığı basın toplantısı merakla bekleniyor. Taraftarlar kadar Trabzonspor camiası da Güneş’in açıklamalarına kilitlenmiş durumda. Peki Şenol Güneş’in bu basın toplantısını yapmaktaki amacı ne? Kulislerde bu konuyla ilgili iki bomba iddia var.

Artık çok sıkıldı

Bunlardan ilki, Şenol Güneş’in kendisine yapılan eleştirilerden sıkıldığı ve bunaldığı. Bu nedenle de istifa kararını açıklayıp, bir süre dinlenmeye çekileceği konuşuluyor. İkinci iddiaysa, deneyimli çalıştırıcının yönetimle sorunlar yaşadığı. Güneş’in kendisi ve takım hakkındaki olumsuz haberlerin, bazı yöneticiler tarafından kasıtlı olarak medyaya yansıtıldığını düşündüğü ve basın toplantısında bu konunun üzerinde duracağı belirtiliyor. Tecrübeli teknik adamın bu basın toplantısının, yaklaşık iki hafta önce düzenlediğinin aksine daha gergin bir havada geçmesi de bekleniyor.

Üyelere duyuru

Bordo-Mavili kulüp, üye aidatlarıyla ilgili resmi siteden bir duyuru yaptı. Buna göre üyeler, aidatlarını peşin, kredi kartıyla, havale yoluyla ya da internet üzerinden yapabilecekler. Sicil Kurul Başkanı Tayfun Sezeroğlu da bir açıklama yaparak, tüm üyelere ödemelerini 30 Eylül’e kadar yapmaları çağrısında bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ