MENÜ

Tugay İstanbul'a geldi

İngiltere'de, Blackburn Rovers'ta oynadığı futbol ve kişiliğiyle takımın efsane futbolcuları arasına giren ve Galatasaray'da altyapı sorumluluğuna getirilmesi gündemde olan Tugay Kerimoğlu, İstanbul'a geldi.

Tugay İstanbul'a geldi

THY’nin tarifeli uçağıyla Manchester’den, İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelişinde çiçeklerle karşılanan Tugay Kerimoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kerimoğlu, "Galatasaray’a yıllar sonra geri dönmeniz nasıl bir duygu?" sorusu üzerine, "Fazla uzak değildim zaten, herkesle irtibatım devam ediyordu. 10 yıllık bir periyodu geride bıraktım. Tabii ki buradaki düşüncem, kazandığım tecrübeyi altyapıdaki oyuncularla paylaşmak. Öncelikle yönetimle oturup konuşacağım. Durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra, kısmet olursa bir ay sonra başlayacağım" dedi.

Kerimoğlu, "İmza töreninde Fatih Terim de olacak, bu konudaki duygularını alabilir miyiz?" sorusuna "Senelerce hocamla beraber çalıştım. Hocam altyapıya çok büyük önem verdi. Tabii ki onun katkıları hiçbir zaman göz ardı edilemez. Tabii ki imza töreninde hocamın olması benim için gurur verici. Senelerce çok şeyi paylaştık. Yarın da aynı duyguları paylaşacağız" yanıtını verdi.

"Galatasaray yönetimi, Rijkaard’dan sonra takımın başına sizi düşünüyor, Adnan Polat, ’Galatasaray’da Barcelona modeli var’ dedi. Birkaç yıl sonra A takımın antrenörlüğü için ne düşünüyorsun?" sorusu üzerine de Tugay Kerimoğlu, "Ben şu an altyapılardan sorumluyum. Benim şu an öyle bir hedefim yok. Tabii ki antrenörlük tecrübesini elde etmek isterim. Blackburn Rovers’ta da çalışmalarım vardı. Şu anda hocanın arkasından gelip insanları ezmek değil, A takıma ne kadar faydalı olurum, ne kadar oyuncu verebilirim, en büyük hedefim bu" diye konuştu.

Tugay, Rijkaard ile görüşme imkanı bulup bulamadığının sorulması üzerine de "Hayır, yarına bırakacağım" karşılığını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ