MENÜ

TUBAD Kupası Efes'in

Yaptığı önemli transferlerle kadrosunu daha da güçlendiren Efes Pilsen, sezonun ilk şampiyonluğunu TÜBAD'da kazandı. Lacivert-Beyazlılar finalde ev sahibi Banvit'i son anda yenerek mutlu sona ulaştı.

TUBAD Kupası Efes'in

Bandırma’da düzenlenen Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) 5. Geleneksel Basketbol Turnuvası’nın final maçında Banvit’i 83-81 yenen Efes Pilsen şampiyon oldu. Ev sahibi Banvit ile başabaş bir mücadele ortaya koyan Lacivert-Beyazlılar, karşılaşmanın bitimine 20 saniye kala 81-81’lik eşliği Rakocevic’in attığı faul atışlarıyla bozarak galibiyete gitti. Efes Pilsen, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve lig öncesi, yeni sezondaki ilk şampiyonluğunu kazandı.

Haberin Devamı

Dava açmaya hazırlanıyorlar
Fenerbahçe’nin Efes Pilsen hakkında yaptığı ağır ithamlar sonrasında Efes’li oyuncular harekete geçti. Sarı-Lacivertliler’in tüm Efes Pilsen’li oyuncuların doping kullandığını şeklindeki ciddi iddiaları üzerine Lacivert-Beyazlı oyuncular, bu suçlama yüzünden Fenerbahçe Yönetimi’ni ve Kasun’un doping ile ilgili bilgilerin bulunduğu ve gizli kalması gereken resmi belgeyi verdiği için federasyona dava açmaya hazırlandığı ifade edildi. Oyuncuların konuyla ilgili salı günü basın toplantısı yapacağı belirtildi.

YORUM YAZ