MENÜ

TÜBAD efsaneleri unutmadı

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği tarafından 12. kez düzenlenen basketbol turnuvasına bu yıl kısa süre önce aramızdan ayrılan efsaneler Mehmet Baturalp ile Doğan Hakyemez'in ismi verildi. Anadolu Efes'in şampiyonluğuyla biten organizasyon, sosyal sorumluluk projesiyle de dikkat çekti.

TÜBAD efsaneleri unutmadı

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) tarafından organize edilen ve 3 Euroleague takımı Anadolu Efes, Darüşşafak Tekfen ve Khimki ile Banvit'in katılımıyla gerçekleştirilen TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenirken, Anadolu Efes zirveye çıkarak hazır olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

Bu yıl kısa süre önce hayata gözlerini yuman Mehmet Baturalp anısına düzenlenen turnuvanın ilk maçında Banvit'i deviren Efes, final gününde de DAÇKA'yı 88-68 yenerken, üçüncülüğü de Banvit'i 72-70 yenen Khimki elde etti.

Sahadaki mücadeleler kadar, turnuva kapsamında verilen mesajlar da dikkat çekti. Basketbolun her kademesine hizmet verirken, son olarak TÜBAD Başkanlığı görevini yürütürken hayata gözlerini yuman Mehmet Baturalp anısına düzenlenen organizyonda Banvit sahaya üzerinde 'Bizi izlediğini biliyoruz Batur abi' yazılı tişörtlerle çıkarken, Darüşşafaka da 'Batur Ağabey kalbimizdesin' pankartı taşıdı.

TÜBAD efsaneleri unutmadı

A Takımlar Turnuvası'ndan önce düzenlenen Genç Takımlar Turnuvası'na ise yine kısa süre önce hayata veda eden Doğan Hakyemez ismi verildi. Fenerbahçe, Anadolu Efes, Darüşşafaka ve TOFAŞ'ın katıldığı organizasyon da Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlendi, Daçka'nın şampiyonluğuyla bitti.

Haberin Devamı

Şöhretler sahada

Turnuva kapsamında bir de sosyal sorumluluk projesine imza atıldı, bu yıl ikinci kez, Diyaçev ortaklığıyla Arkadaşım Diyabet Gösteri maçı oynandı. Diyabet hastalığına dikkat çekmek ve bu hastalığın spora engel olmadığını göstermek amacıyla oynanan maçta, hem spor, hem de sanat dünyasının ünlü isimleri forma giydi.

YORUM YAZ