MENÜ

Tsitsipas elendi, Federer sürprize izin vermedi

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık’ta erkeklerin 6 numaralı seribaşı Stefanos Tsitsipas, Milos Raonic’e 3-0 yenilerek 3. turda elendi. 3 numaralı seribaşı Roger Federer ise 3. turda klasmanın 47. basamağındaki Avustralyalı John Millman ile geçmeyi başardı.

Tsitsipas elendi, Federer sürprize izin vermedi

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık’ta erkeklerin 6 numaralı seribaşı Stefanos Tsitsipas, Milos Raonic’e 3-0 yenilerek 3. turda elendi. Avustralya’nın Melbourne kentinde düzenlenen turnuvanın 5. gün maçları, akşam seansındaki mücadelelerle tamamlandı. Geçen yılın yarı finalisti Yunan tenisçi Tsitsipas, Kanadalı Raonic’e 7-5, 6-4 ve 7-6’lık setlerle 3-0 yenilerek organizasyona 3. turda veda eti.

Haberin Devamı

Federer zorlandı ama sürprize izin vermedi

3 numaralı seribaşı Roger Federer, 3. turda klasmanın 47. basamağındaki Avustralyalı John Millman ile karşılaştı. Avustralya Açık’ta daha önce 6 kez şampiyonluğa ulaşan İsviçreli Federer, zorlandığı mücadelede rakibini 6-4, 6-7, 4-6, 6-4 ve 6-7’lik setlerle 3-2 mağlup ederek 4. tura çıktı.

6. gün programı

Avustralya Açık’ta yarın erkeklerin 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Pablo Carreno Busta, 4 numaralı seribaşı Daniil Medvedev de Alexei Popyrin ile karşılaşacak. Kadınlarda ise 2 numaralı seribaşı Karolina Pliskova ile Anastasia Pavlyuchenkova ve 4 numaralı seribaşı Simona Halep ile Yulia Putintseva mücadele edecek.

İSTANBUL (AA)

YORUM YAZ