MENÜ

Tryndamere Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Tryndamere İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Gücünü asla dizginleyemeyen ve öfkesinden alan Tryndamere, League of Legends dünyasında, dostlarına son derece zorlu düşmanlara karşı sayısız zafer kazandırdı. Oyundaki en güçlü savaşçı ve aynı zamanda suikastçı olan Tryndamere şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini haberimizde bulabilirsiniz.

Tryndamere Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Tryndamere İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Gücünü asla dizginleyemeyen ve öfkesinden alan Tryndamere, League of Legends dünyasında, dostlarına son derece zorlu düşmanlara karşı sayısız zafer kazandırdı. Oyundaki en güçlü savaşçı ve aynı zamanda suikastçı olan Tryndamere şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini derledik.

Haberin Devamı

Barbar Kral Tryndamere

Tryndamere öyle öfkeli öyle hırslı bir şampiyondur ki gücünü de bu etkilerden alır. Freljord'u bir ucundan diğerine arşınlayarak gelecekteki daha da karanlık günlere hazırlamak için en büyük savaşçılara meydan okumuş bir şampiyondur. Bu hırs dolu şampiyon, uzun yıllar boyunca kabilesinin yok edilmesinin intikamını almaya çalışmıştır. Fakat kısa süre önce Avarosa savaş anası Ashe ile arkadaşlık kurmuştur. Bu arkadaşlık onun halkı arasında kendine bir yer bulmasını sağlamıştır. İnsanüstü efsanevi sayılabilecek gücü sayesinde Tryndamere, son derece zorlu düşmanlara karşı pek çok zafer kazanmıştır.

Barbar Kral Tryndamere Oynanış Biçimi

Günümüzde oyuncuların, oyunda son birkaç aydır en fazla abartılan karakteri olduğunu söylediği barbarların kralı Tryndamere şampiyonun pasif skili Savaş Gazabı ile, şampiyon her otomatik saldırısı için 5 , kritik vuruşu için 10 ve öldürücü vuruşu için 10 Öfke kazanır.

Haberin Devamı

Pasif skilinde 8 saniye içinde otomatik saldırı ya da yetenek kullanmazsa her saniye Öfke kaybı yaşar. Öfke pasif olarak kritik vuruş ihtimalini arttırmaktadır. Kan Hırsı büyüsüyle tüketilebilir.

Klavyeden Q ile aktif hale gelen yetenek Kan Hırsı, pasif halde iken şampiyonun gözünü kan bürür. Her can değerine karşılık saldırı gücü kazanır. Aktif halde ise öfke tüketerek artı tüketilen her öfke başına can yeniler.

Klavyeden W ile aktif hale gelen yetenek Alaycı Nara, çevredeki rakiplerin saldırı gücü değerlerini 4 saniyeliğine azaltır. arkaları dönük olan rakiplerin hareket hızı değerlerini de düşürür.

Klavyeden E ile aktif hale gelen yetenek Biçerdöner, rakiplerini biçerek dönmeye başlar ve yoluna çıkan rakiplere fiziksel hasar verir. Öfke yükü biriktirir. Böylece her kritik vuruş yaptığında, Biçerdöner’in bekleme süresi 1 saniye azalır. Bu etki şampiyonlara karşı iki katına çıkar.

Son olarak klavyeden R ile aktif hale gelen yetenek Ölümsüz Hiddet, şampiyon 5 saniyeliğine ölümsüz olur. 1 canın altına inmeyi reddederek, anında öfke kazanır. Skili çok ağır kitle kontrol etkilerine maruz kalırken bile kullanabilir. Skill süresi bittiğinde Tryndamere’in asgari canı en fazla 70 olur.

Haberin Devamı

Barbar Kral Tryndamere S11 Rün Dizilimi

S11 yeni sezonda Tryndamere şampiyonunun yeni rün dizilimi;

İsabet

Ölümcül Tempo

Zafer

Efsane: Çeviklik

Son Direniş

Büyücülük

Bulut Pelerini

Yücelik ve ayrıca;

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 5 Zırh

Barbar Kral Tryndamere S11 Yetenek Skilleri

S11 yeni sezonda takım savaşlarını mükemmel bir şampiyon olan Tryndamere yeni yetenek skilleri dağılımı;

Kan Hırsı: 2- 3- 5- 7- 9

Alaycı Nara: 4- 14- 15- 17- 18

Biçerdöner: 1- 8- 10- 12- 13

Ölümsüz Hiddet: 6- 11- 16

Barbar Kral Tryndamere S11 Counter Pickler

S11 yeni sezonda Tryndamere şampiyonunun, karşısında daha güçlü olan şampiyonlar;

Jax

Malphite

Teemo

Pantheon

Renekton

Barbar Kral Tryndamere S11 Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Çarp: Hedefindeki canavara ya da rakibin minyonlarına 390 ile 1000 arasında gerçek hasar verir. Canavarlara karşı uygulandığında ise şampiyonun azami can miktarı bağlı olarak can yenilemesi sağlanır.

Haberin Devamı

Kaniçen

Canbiçen

Ebedi Kılıç

Savaşçı Çizmeleri

Vahşi Hydra

Fani Hatıratı

Barbar Kral Tryndamere Kostümleri

Tryndamere şampiyonunun sahip olduğu tüm kostümler;

Klasik Kostüm

İskoç Kostümü

Kral Kostümü

İbliskılıç Kostümü

Fatih Kostümü

Viking Kostümü

Kâbus Kostümü

Canavar Avcısı Kostümü

Savaş Ustası Kostümü

Kimyasal Tehdit Kostümü

YORUM YAZ