MENÜ

TRT Spikeri Levent Özçelik Sosyal Medyanın diline düştü!

Euro 2020 başladığından beri yoğun eleştiriler alan yayıncı kuruluş TRT’ye karşı sosyal medyadaki tepki bir an olsun bile azalmıyor. Dün akşam oynanan Euro 2020 Yarı Final Mücadelesinde italya - İspanya karşılaşmasını anlatan usta spiker Levent Özçelik’in yaptığı birkaç hatanın ardından Levent Özçelik’e sosyal medyada tepki yağdı. Bu tepkiler “dalga” noktasına geldiğindeyse spor kamuoyunun önemli isimleri araya girerek konuyu yumuşattı. İşte Levent Özçelik hakkında atılan Tweetlerden bazıları!

Euro 2020’de dün oynanan İtalya - İspanya Yarı Final karşılaşmasını TRT ekranlarında anlatan duayen spiker Levent Özçelik, dalga konusu oldu. Yaptığı nostaljik hatanın ardından sosyal medyanın diline düşen Levent Özçelik ile ilgili birçok Tweet atılırken, duayen spiker Twitter’da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Haberin Devamı

İtalya’nın Chiesa ile 1-0 öne geçtiği golü, futbolu bırakmış Inzaghi attı diye anlatan ve sonrasında uzun uzun Inzaghi diye sevinen Levent Özçelik’in yaptığı hata sosyal medyada uzun bir süre konuşuldu.

YORUM YAZ