MENÜ

TRT 1 Şifresiz - Türkiye Arnavutluk canlı yayın

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 7. maçında sahasında Arnavutluk ile karşı karşıya geliyor. Mücadele TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden ' TRT 1 canlı izle, TRT 1 şifresiz' araması yapıyor. Türkiye Arnavutluk maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

TRT 1 Şifresiz - Türkiye Arnavutluk canlı yayın

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 7. maçında sahasında Arnavutluk ile karşı karşıya geliyor. Fransa ve İzlanda'nın önünde 15 puanla lider durumda bulunan A Milli Takım rakibini yenerek zirve yolunda kayıp yaşamak istemiyor. Türkiye, 14 Ekim Pazartesi günü ise Fransa ile deplasmanda karşılaşacak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE - ARNAVUTLUK CANLI İZLE

BU ORANLAR KAÇMAZ! CANLI BAHİS İÇİN TIKLAYINIZ

TRT 1 Şifresiz - Türkiye Arnavutluk canlı yayın

Maçın 11'leri

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Emre Belözoğlu, Ozan Tufan, Mahmut Tekdemir, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun, Burak Yılmaz

Arnavutluk: Strakosha, Ismajli, Dermaku, Djimsiti, Veseli, Gjasula, Memushaj, Lenjani, Bare, Manaj, Cikalleshi

Türkiye - Arnavutluk maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ülker Stadı’nda oynanan mücadele bu akşam saat 21.45’te başladı ve TRT 1’den naklen yayımlanıyor. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi Fanatik.com.tr'de.

YORUM YAZ