MENÜ

Tribünün Akyazı iddiası

Yönetim, “En kısa zamanda bitecek” diyor, camia kesin bir tarih bekliyor. Bordo-Mavili taraftarlar ise projenin tamamlanmasını pek olası görmüyor.

Tribünün Akyazı iddiası

Trabzonspor’un uzun süredir gündemini meşgul eden, stat ve yaşam alanı yapımlarını kapsayan Akyazı Projesi konusunda camia net gelişmelere odaklandı. Yönetim, kısa bir zaman önce resmi açıklama yapıp, hükümetin en üst düzey yöneticilerinden projeyle ilgili olarak olumlu görüşler edindiklerini vurgularken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçü’ye teşekkür edilmişti. Aynı açıklamada projenin en kısa zamanda sonuçlandırılacağı bilgisi de eklenirken, bir tarih ibaresinin konmaması, beklentileri artırdı. Genel kanı, artık protokol tribünü hariç tüm tribünlerinin üstü açık, zemini sürekli alarm veren Avni Aker’in ihtiyaçlara karşılık vermediği yönünde.

‘10 yılda bitmez!’
Taraftarın sesi bordomavi.net sitesi de konu hakkında bir anket başlattı. Katılımcılara, ‘Akyazı Projesi’nin 10 yıl içinde gerçekleşeceğine inanıyor musunuz?’ sorusu yöneltildi. Yüzde 70’e varan bir çoğunluğun bu soruya ‘hayır’ yanıtını vermesi hayli dikkat çekici oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ