MENÜ

Trezeguet transferinde sıcak gelişme! Son dakika Galatasaray haberleri

20 Haziran Çarşamba son dakika Galatasaray transfer haberlerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki Galatasaray kimleri transfer edecek. Kimler gelecek, kimler gidecek? İşte detaylar...

Trezeguet transferinde sıcak gelişme! Son dakika Galatasaray haberleri

Galatasaray'da transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Nagatomo için İtalya'dan gelen haberler sarı-kırmızılı taraftarları sevindirdidi. Gomis'in takımdan ayrılma olasılığına karşı Galatasaray golcü arayışlarını sürdürüyor. İşte son dakika Galatasaray transfer haberleri 20 Haziran Çarşamba...

GALATASARAY NAGATOMO İÇİN ANLAŞMA SAĞLADI

Sezon biter bitmez bonservisi için Galatasaray’ın temaslarda bulunduğu Nagatomo hakkında İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Türk futbolunun yakından tanıdığı ve haberleri ile sık sık gündeme gelen gazeteci Di Marzio, Galatasaray'ın, Yuto Nagatomo'nun transferi konusunda Inter ile 3 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığını iddia etti.

Geçtiğimiz sezon Sarı Kırmızılı kulübe kiralık olarak katılan ve performansı ile şampiyonlukta büyük payı olan yıldız futbolcunun takımda kalması yönetmin transferdeki ilk sırasındaydı.

Gelecek günlerde kulüpten konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.

GOMIS'İN ALTERNATİFİ CARLOS BACCA

Attığı gollerle Galatasaray'ın şampiyonluğunda çok önemli pay sahibi olan Bafetimbi Gomis'in geleceği belirsizliğini koruyor...

Sarı- Kırmızılılar, Çin'den cazip teklifler alan Fransız yıldızın takımdan ayrılması halinde yine yüksek profilli bir forveti kadroya katacak. Yönetimin Gomis'in yerine düşündüğü ilk ismin Carlos Bacca olduğu öğrenildi. Sezonu Villarreal'de kiralık olarak geçiren Kolombiyalı forvetin bonservisi Milan'da bulunuyor.

Ön görüşme yapıldı!

Galatasaray yönetimi, Gomis'le yolların ayrılması halinde Carlos Bacca için resmi temaslarda bulunacak. Fakat Sarı-Kırmızılılar'ın 31 yaşındaki forvetin menajeriyle bir ön görüşme yaptığı öğrenildi. Bu görüşmede parasal konular konuşulmadı.

GALATASARAY TREZEGUET TRANSFERİNDE GERİ ADIM ATTI

Mahmoud Trezeguet... Şu sıralarda Mısır Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda ter döken 23 yaşındaki futbolcu için Galatasaray uzun süredir transfer çalışması yapıyor. Kasımpaşa, bonservisini 2 milyon Euro’ya aldığı Trezeguet’yi bırakmak için 5 milyon Euro talep etti.

Diğer taraftan futbolcuyla da görüşen Sarı-Kırmızılılar, yıllık 2.5 milyon Euro’dan 4 senelik kontrat talebiyle karşılaştı. Bu rakamı yüksek bulan yönetim, şimdilik geri adım atmak zorunda kaldı. Ancak Galatasaray cephesi transferden vazgeçmiş değil.

Grupların bitmesi beklenecek

Mısır’ın Dünya Kupası’ndan elenmesi sonrasında Trezeguet ile tekrar bir görüşme yapılacak. Eğer daha uygun bir maliyet üzerinden anlaşma sağlanırsa, Kasımpaşa’ya resmi teklif sunulacak.

AHMET MUSA ÇILGINLIĞI

Galatasaraylı taraftarlardan transfer çalışmalarına destek! Teknik direktör Fatih Terim’in forvet adayları arasında ilk sırada yer alan Ahmed Musa’yı ikna edebilmek için, Sarı-Kırmızılı futbolseverler seferber olmuş durumda. Nijerya Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda mücadele eden 25 yaşındaki forvet, bir taraftarın kendisine yolladığı, “Seni seviyorum kardeşim. Galatasaray’a gelirsen, İstanbul’daki tuvaletini bedavaya temizleyeceğim” mesajına gülerek, “Tamam, anlaştık” karşılığını verdi. Bir diğer taraftarın, Musa’nın kızının fotoğrafının üstüne Galatasaray formasını monte etmesi de, yıldız oyuncuyu gülümseten bir başka detay oldu.

Menajeri: Neden olmasın?

Bu arada Ahmed Musa’nın menajeri D’avila’dan da Galatasaray’a transfer konusuyla ilgili bir açıklama geldi. Radyospor’a konuşan D’avila, “Galatasaray ile görüşme halindeyiz. Galatasaray onun transferini istiyor. Transfer mümkün. Neden olmasın? Galatasaray üst düzey bir kulüp ve Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor. Ağırlıklı olarak satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği üzerinde duruyoruz. Kendisine birkaç teklif daha var. Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıyor. En kısa sürede kararını verecek” ifadelerini kullandı.

Leicester yine kiralayabilir

Bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinen Leicester City’de bulunan Ahmed Musa, sezonun ikinci yarısını Rus temsilcisi CSKA Moskova’da kiralık olarak geçirdi. 2 yıl önce yine CSKA’dan Leicester’a 19.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Nijeryalı forvet, Ada’da beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. 1.70’lik boyu, sürati, tekniği ve çevikliğiyle dikkat çeken Musa, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor.

KALINIC İŞİNİ FATİH TERİM BİTİRECEK

Gomis’in Galatasaray’dan ayrılması halinde santrfor transferi yapacak olan Galatasaray’ın gündemindeki isimlerden biri de Nikola Kalinic. 30 yaşındaki Hırvat golcünün bonservisini alma ihtimali çok düşük olan Sarı-Kırmızılılar, bu işi kiralama yöntemiyle bitirmek istiyor.

Bunun için de Milan’la ilişkileri iyi olan, özellikle de şu an takımın başında bulunan eski öğrencisi Gattuso ile arasından su sızmayan Fatih Terim, bizzat devreye girerek İtalyan kulübünü ikna etmeye çalışacak.

BALOTELLI DE GALATASARAY'IN LİSTESİNDE

Galatasaray’da Çin’e transfer olması gündemde olan Bafetimbi Gomis’in yerine transfer edilecek golcü futbolcunun Ahmet Musa olmayacağı öğrenildi. Yönetim ve teknik heyetin yaptıkları değerlendirmede, Ahmet Musa’nın, birinci değil ikinci golcü olabileceği görüşü üzerine beklemeye geçildiği öğrenildi. Alınması planlanan yeni golcünün direkt forvet olması hedefleniyor. Ahmet Musa ise daha çok kanat bölgesinde görev yapan bir isim. Yönetimin, Drogba, Elmander, Podolski gibi iş bitirici bir golcü bulmak için çok acele etmeyeceği belirtildi. Gomis’in olası satışı sonrası golcü transferinde düğmeye basılması bekleniyor. Fransız golcünün satışının ardından ise dev bir isim gündeme alınacak.

Bonservisi elinde

G.Saray’ın daha önce de gündeme gelmesine rağmen bir görüşme gerçekleştiremediği İtalyan forvet Balotelli konusunda girişimde bulunacağı öğrenildi. Gomis’in satılması durumunda G.Saray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde direkt oynayacak önemli bir golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde olan 27 yaşnıdaki golcüyü ikna etmek için Devler Ligi kozunu kullanacak. Son olarak Fransa’nın Nice takımında forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Balotelli, 38 maçta 26 gole imza attı.

LİSTE DE MAX GRADEL VAR!

Galatasaray ile ilgili transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi... Sarı- Kırmızılılar'ın sezonu Fransız ekibi Toulouse'ta kiralık olarak geçiren Max Gradel ile ilgilendiği öne sürülüyor.

Bonservisi İngiliz kulübü Bournemouth'ta bulunan 30 yaşındaki Fildişili kanat oyuncusu geride bıraktığımız sezon Ligue 1'de 8 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Daha önce Leicester City, Leeds United ve St. Etienne formalarına da giyen Max Gradel'in sözleşmesi 2020 yılına kadar devam ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ