MENÜ

Transferde 'Gala' haftası... Galatasaray ve transfer...

Galatasaray transfer haberi... Aslan yarın sahaya iniyor; inerken de transfer bombalarını bir bir patlatıyor. Arda Turan’dan sonra sağ açık Emre Kılınç, sağ bek Omar Elabdellaoui, sol açık Kerem Aktürkoğlu ve forvet Oğulcan Çağlayan’la yapılan anlaşmalar bu hafta resmen açıklanıyor.

Transferde 'Gala' haftası... Galatasaray ve transfer...

Galatasaray’ın transfer haftası başladı. İlk olarak Arda Turan’ı (33) renklerine bağlayan Sarı- Kırmızılılar, daha önce anlaşma sağlanan isimleri de bu hafta itibarıyla resmen açıklayacak. Sivasspor’dan ayrılan sağ açık Emre Kılınç (25), Olympiakos’tan ayrılan Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui (28), Erzincanspor’dan ayrılan 21 yaşındaki sol açık Kerem Aktürkoğlu ve Rizespor’dan ayrılan forvet Oğulcan Çağlayan (24), Sarı- Kırmızılı kulüple resmi mukavele imzalayacak. Galatasaray’da böylece ilk etap transfer operasyonu tamamlanmış olacak ve daha zorlu, özellikle kontratları devam eden bonservisli yıldızların takviyesi için kesenin ağzı açılacak.

Haberin Devamı

Efor testleriyle başlıyor

Bir yandan transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Galatasaray, diğer taraftan sezonu açmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takım, yarın sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanarak, 2020-2021 sezonu için provalara başlayacak. Teknik direktör Fatih Terim, bu çalışmada takımının başında yer alacak. Ekstra izin verilen bazı yabancı oyuncuların antrenmanlara daha sonra katılacağı öğrenildi. İlk olarak efor testleri yapılarak, her oyuncuya özel bir çalışma programı çıkarılacak. Taktik antrenmanları ise tüm takım bir araya geldiğinde başlayacak.

Kaleci için bir hamle daha

Ameliyat sonrası birkaç ay daha takımdan uzak kalacak olan Muslera geri dönene kadar yedek kaleci arayan Sarı-Kırmızılılar, Fatih Öztürk ve Volkan Babacan için girişimlerde bulunuyor. Fatih’in Kasımpaşa, Volkan’ın da Başakşehir’le birer yıl daha kontratları bulunuyor. Ancak Fatih hoca, bu iki isimden birini mutlaka kadrosunda görmek istediğinden, kulüpleriyle görüşmeler sürüyor. 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, özellikle Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bu hafta bir araya gelerek Volkan Babacan’ın transferini bitirmeye çalışacak. Eğer anlaşma gerçekleşmezse, rota tekrar Kasımpaşa’nın file bekçisi Fatih Öztürk’e çevrilecek.

Haberin Devamı

YORUM YAZ