MENÜ

transferde "feda" dedi

Bu sezon öncesi kulübün mali yapısını dengede tutmak ve geçmiş yıllardan kalan borç yükünü azaltmak için yapılan her harcamaya dikkat eden Beşiktaş yönetimi, son 8 sezona kıyasla en az harcama yaptığı transfer sezonunu geride bıraktı.

transferde "feda" dedi

2004-2005 sezonundan bu yana son 8 sezonda Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetim kurulları 84 oyuncu transfer etmişti.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlı kulüp, bu futbolculardan bonservis bedeli ödediği isimler için kasasından 100 milyon Euro'yu aşan harcama yapmıştı. Yıllık ortalama 10 milyon Euro'dan fazla harcayan geçmiş dönem yönetimleri karşısında, bu sezon çok az olarak nitelendirilecek bedeller ödendi.

OĞUZHAN İÇİN ARSENAL'E 500 BİN EURO, OLCAY ŞAHAN İÇİN DE KAISERSLAUTERN'E 800 BİN EURO

5 Eylül'de tamamlanan transfer sezonunda Beşiktaş yönetimi 8 oyuncu kadrosuna kattı. Futbol komitesi, transfer döneminde Allan McGregor, Julien Escude, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Uğur Boral ile anlaşma sağlarken, Batuhan Karadeniz ise 1 yıllığına Eskişehirspor'dan kiralandı. Yönetim kurulu bu oyunculardan sadece Oğuzhan için Arsenal'e 500 bin Euro, Olcay Şahan için de Kaiserslautern kulübüne 800 bin Euro bonservis bedeli ödedi. Batuhan için ise Eskişehirspor kulübüne 250 bin Euro kiralama bedeli ödedi. Beşiktaş Kulübü bu sezon için bonservis ve kiralama ücreti olarak toplam 1 milyon 550 bin Euro harcamış oldu.

Haberin Devamı

DHA

YORUM YAZ