MENÜ

Galatasaray ve Beşiktaş peşindeydi. Futbolu bıraktı!

Son dakika transfer haberi diye başlayan içeriklerde ismini çok duyduğumuz yıldız oyuncular uzun süre gündemi meşgul etti. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer bombaları diye devam ederdi. o yoğun trafik. Yine ara transfer sezonunun açılmasına sayılı günler kala Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş başta olmak üzere kulüplerin transfer çalışmaları hız kazandı. Dört büyüklerin ara transfer dönemindeki çalışmaları heyecanla beklenirken bir de Türk futbolunda taraftarların yıllardır bekledikleri transferler var. Bu isimlerin başını Balotelli, Ibrahimovic, Mesut Özil, ve Hulk gibi kariyerinin son demlerini yaşayan yıldızlar geliyor. (Gizem Ekici / Fanatik.com.tr)

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, ocak ayında transfer yapacaklarını belirterek "Yüksek rakamlarla alacak durumumuz ve niyetimiz yok. Bazı değişiklikler yapabiliriz. Hücum bölgesine de transfer yapabiliriz, ilgilendiğimiz oyuncu da var." demişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç basın mensuplarının Mesut Özil sorusu üzerine "Gerçekleşmesi zor rüya" demiş ancak takıma takviye yapacaklarını açıklamıştı.

Mali açıdan sıkıntılı dönemden geçen Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz ile sözleşme yenilemek siyah-beyazlıların ilk hedefi...

Sezon başında birçok futbolcusuyla vedalaşan Trabzonspor'da ise yeni teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği üzerine takıma takviye yapılması bekleniyor.

Dört büyüklerin ara transfer dönemindeki çalışmaları heyecanla beklenirken bir de Türk futbolunda taraftarların yıllardır bekledikleri transferler var. Bu isimlerin başını Balotelli, Ibrahimovic, Mesut Özil, ve Hulk gibi kariyerinin son demlerini yaşayan yıldızlar geliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Beşiktaş peşindeydi. Futbolu bıraktı

MARIO BALOTELLİ...

Balotelli ile başlayalım... Gana asıllı İtalyan futbolcunun adı Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle de anıldı ancak tecrübeli futbolcu yine Türkiye'yi tercih etmeyerek İtalya Serie B takımlarından Monza'nın yolunu tuttu. 2021 yılına kadar Monza ile sözleşme imzalayan Balotelli'nin yolu bir gün Türk takımlarıyla kesişir mi? Bunu zaman gösterecek.

Galatasaray ve Beşiktaş peşindeydi. Futbolu bıraktı

ZLATAN IBRAHIMOVIC...

Türkiye'de transferi en çok konuşulan isimlerden biri de Zlatan Ibrahimovic, yıldız futbolcunun adı hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'yle anıldı. Barcelona, Juventus, Manchester United ve Paris Saint Germain gibi dünya devlerinin formalarını giyen Zlatan'ın 2021 yılına kadar Milan'la sözleşmesi bulunuyor.,

Galatasaray ve Beşiktaş peşindeydi. Futbolu bıraktı

MESUT ÖZİL...

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in Arsenal'da kadro dışı kalmasının ardından İngiliz deviyle sezon sonunda yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçeli olarak bilinen Mesut Özil, Fenerbahçe taraftarının da transferde en büyük hayallerinden biri. Ancak Fenerbahçe'nin mali durumu nedeniyle transferin gerçekleşmesi Ali Koç'un da deyimiyle "Gerçekleşmesi zor rüya"...

Galatasaray ve Beşiktaş peşindeydi. Futbolu bıraktı

RONALDINHO...

Transferde adı Türk futbolunun üç büyükleriyle anılmış bir diğer isim Ronaldinho... Kariyerinin son dönemlerinde gazete manşetlerini transfer haberleriyle süsleyen Ronaldinho, Türkiye'yi teğet geçen yıldızlardan oldu. Dünya futboluna bir zamanlar damgasını vuran Brezilyalı futbolcu, 2018 yılında kariyerini noktaladı.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Beşiktaş peşindeydi. Futbolu bıraktı

HULK...

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray hatta Trabzonspor'la transferi konuşulan Hulk, kariyerinin zirvesini Zenit'te yaşadı. Porto'da da uzun yıllar forma giyen tecrübeli futbolcu 2016 yılında Çin'in yolunu tuttu. 34 yaşındaki Brezilyalı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Shanghai takımından ayrıldığını duyurmuştu.

Gizem Ekici / Fanatik.com.tr

YORUM YAZ