MENÜ

Transfer haberi: Manchester United, Frenkie de Jong için teklifini yaptı

Kadroda geniş çaplı bir değişim sürecine hazırlanan Manchester United, Erik ten Hag'ın eski öğrencisi Frenkie de Jong için Barcelona'ya ilk teklifini yaptı.

Transfer haberi: Manchester United, Frenkie de Jong için teklifini yaptı

Manchester United, Erik ten Hag yönetiminde önemli bir değişim sürecine hazırlanırken bu doğrultuda hamleler de gerçekleşmeye başladı. United'ın Erik ten Hag ile daha önce Ajax'ta çalışan Frenkie de Jong için Barcelona'ya ilk teklifini yaptığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Marca'nın haberine göre Manchester United, Frenkie de Jong için ilk etapta 60 milyon euro ve üstüne yaklaşık 20 milyon euro bonuslar şeklinde olduğu ifade edilmekte.

Manchester United'ın yeni menajeri Erik ten Hag, 2017-19 yılları arasında De Jong ile Ajax'ta çalışmıştı ve Hollandalı yıldız, 2019'da Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale ulaşan takımın önemli parçalarından biri olmuştu.

Manchester United'ın Paul Pogba, Nemanja Matic ve Juan Mata'nın ayrılıkları sonrası bu yaz orta sahaya takviyeler yapmasına kesin gözüyle bakılırken De Jong'un da Barcelona ile olan sözleşmesinin bitimine 2 yıl olsa da Katalan ekibinin mali gerekçelerle satışa sıcak baktığı aktarılmakta.

YORUM YAZ