MENÜ

Transfer haberi: Barcelona'da Jordi Alba'nın yerine Oleksandr Zinchenko iddiası

Katalan devi Barcelona'da Jordi Alba, futbolculuk kariyerinin son dönemini geçirirken yerine transfer edilmesi planlanan isimlerden birinin Manchester City'den Oleksandr Zinchenko olduğu iddia edildi.

Transfer haberi: Barcelona'da Jordi Alba'nın yerine Oleksandr Zinchenko iddiası

Barcelona'da 33 yaşına gelen Jordi Alba, futbolculuk kariyerinin son dönemini geçiriyor. Katalan devi de Jordi Alba'nın yerini doldurabilecek alternatiflerini belirlerken bunlardan birinin de Oleksandr Zinchenko olduğu iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Jordi Alba sonrası Barcelona'da sol bek pozisyonunu Valencia'nın kaptanı Jose Gaya'nın alması beklense de Fichajes, bu doğrultuda düşünülen isimler arasında Manchester City'den Oleksandr Zinchenko'nun öne çıktığını aktardı. Gaya ve Zinchenko gibi Ajax'ın Arjantinli oyuncusu Nicolas Tagliafico'nun da adı Barcelona ile anılmakta.

Zinchenko'nun Manchester City ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 25 yaşındaki Ukraynalı oyuncu, bu sezon Premier Lig'de 8 maçta forma giyip 1 asist yaparken tüm kulvarlar dikkate alındığında ise 18 maçta 2 asistlik skor katkısı sağladı.

YORUM YAZ