MENÜ

Süper Lig devi Rayyan Baniya'nın peşinde!

Bu sezon Fatih Karagümrük forması altında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Rayyan Baniya'ya Süper Lig'den dev bir talip var.

Süper Lig devi Rayyan Baniya'nın peşinde!

Fatih Karagümrük'ün öne çıkan isimlerinden Rayyan Baniya, geride kalan sezonda sergilediği performans ile dikkatleri tamamen üzerine çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

KARAGÜMRÜK'ÜN GÖZÜ EFSANELERDE!

İTALYA'DAN TALİPLERİ VARDI

Ara transfer döneminde Rayyan Baniya ile Roma ve Torino'nun ilgilendikleri belirtilmişti. Başarılı savunmacı; daha önce İtalya'da Modena, Verona, Renate ve Mantova kadrolarında yer almıştı.

Süper Lig devi Rayyan Baniyanın peşinde

FENERBAHÇE VE GALATASARAY İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

İtalya'dan taliplerinin açıklandığı dönemde TuttoMercatoWeb, Türkiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Rayyan Baniya'yı kadrosuna katmak isteyen takımlar olduğunu duyurmuştu.

YERLİ STATÜSÜNDE OYNUYOR

Babası Beninli, annesi Türk olan İtalyan asıllı oyuncu, yerli statüsünde oynayabiliyor. Rayyan Baniya, daha önce FANATİK'e özel açıklamalarda bulunmuştu.

Süper Lig devi Rayyan Baniyanın peşinde

Daha önceleri bu konuya ilişkin FANATİK'ten Atalay Özçelikli'ye konuşan Baniya, "Kendimi Türk hissediyorum çünkü Türk bir annenin oğluyum. A Milli Takım'da oynamak benim küçüklük hayalimdi. Başkanımız Süleyman Hurma da benim Türk Milli Takımı'nda oynamamı istiyor. Tabii ki Benin'den de İtalya'dan da beni izleyenlerin olduğunu biliyorum. Ancak benim ilk tercihim her zaman Türk Milli Takımı olacak" demişti.

Haberin Devamı

TRANSFERDE SÜRPRİZ HEDEF

TRABZONSPOR'DA STOPERE SON ADAY

Bordo-Mavililer’in, Karagümrük forması giyen Rayyan Baniya ile ilgilendiği öne sürüldü. Yerli statüsünde forma giyen 24 yaşındaki stoper, geride bıraktığımız sezon ligde 25 karşılaşmada görev yaptı.

Süper Lig devi Rayyan Baniyanın peşinde

Karagümrük’le 2025’e kadar kontratı bulunan Baniya’nın tahmini piyasa değeri 2.7 milyon Euro olarak gösteriliyor. Karagümrük cephesinin oyuncuyla ilgili gelecek tekliflere açık olduğu belirtildi.

 

Süper Lig devi Rayyan Baniyanın peşinde

YORUM YAZ