MENÜ

Son dakika | Transfer haberi: Galatasaray'ın ilgilendiği Mauro Icardi için Trabzonspor devreye girdi!

Galatasaray, PSG'den Mauro Icardi'nin transferi adına görüşmelerini sürdürürken Türkiye'den yeni bir talip daha devreye girdi. Daha önce ismi Galatasaray'ın yanı Fenerbahçe ile de anılmış olan Icardi için Trabzonspor'un görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

Son dakika | Transfer haberi: Galatasaray'ın ilgilendiği Mauro Icardi için Trabzonspor devreye girdi!

Galatasaray, PSG'den Mauro Icardi transferi için görüşmelerini sürdürürken sürpriz bir iddia gündeme geldi. Galatasaray'ın yanı sıra daha önce ismi Fenerbahçe ile de anılmış olan Arjantinli golcü için Trabzonspor devreye girdi.

Haberin Devamı

Görüşme gerçekleşti

L'Equipe'in haberine göre Galatasaray, satın alma opsiyonlu bir kiralama anlaşması için PSG ile görüşmelerini sürdürürken bir başka Türk kulübü, Arjantinli oyuncu için bilgi aldı. Trabzonspor, gerçekleştirdiği görüşmede Mauro Icardi transferinin şartlarını sordu.

Icardi sıcak bakmıyor

L'Equipe, Galatasaray ile görüşmelerde bulunan Icardi'nin Trabzonspor'un teklifine sıcak bakmadığını aktarıyor. İlk etapta Türkiye'ye gelmeye pek yanaşmayan Mauro Icardi'nin sonrasında ikna olduğu belirtilmişti. Arjantinli oyuncu, Galatasaray'a yeşil ışık yakarken Trabzonspor'un teklifine ise şimdilik olumlu yaklaşmadığı ifade edildi.

YORUM YAZ