MENÜ

Real Madrid'de Cristiano Ronaldo'nun yerine adaylar belli

Cristiano Ronaldo’nun yerini doldurmak isteyen Real Madrid şimdiden çalışmalara başladı. Başkan Perez’in hedefindeki ilk isimler de belli olmaya başladı: Neymar, Eden Hazard ve Kylian Mbappe.

Real Madrid'de Cristiano Ronaldo'nun yerine adaylar belli

9 yıllık Real Madrid kariyerini sonlandıran Cristiano Ronaldo, 112 milyon Euro (628 milyon TL) karşılığında Juventus’a transfer oldu. Şimdi ise spor kamuoyunun aklında tek bir soru var: Ronaldo’nun yerini kim alacak?

Eflatun-Beyazlılar’ın ilk hedefi; PSG’nin Brezilyalı süperstarı Neymar. Madrid ekibi, PSG’nin 26 yaşındaki yıldıza ödediği 222 milyon Euro’nun (1.2 milyar TL) üstüne çıkabilecek maddi güce sahip.

Bir diğer aday ise Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda gösterdiği performans ile kendini yeniden kanıtlayan Belçikalı Eden Hazard.

Real eğer iki oyuncu ile anlaşamazsa yine PSG’den henüz 19 yaşında olan ve Dünya Kupası’nda final oynayacak Fransız yıldız Kylian Mbappe ile masaya oturacak.

Transferler kupadan sonra

Son olarak 2013-14 sezonu başında Tottenham’dan, Gareth Bale’yi 101 milyon Euro karşılığında transfer eden ve 5 yıldır büyük bir transfer yapmayan Real Madrid’de Başkan Florentina Perez ve kurmayları CR7’nin yerini doldurabilmek için şimdiden çalışmalara başladı. Bu doğrultuda Neymar, Hazard ve Mbappe’yi gündemine alan Madrid ekibi, bu 3 oyuncu için maaliyet araştırması yapıyor.

Ronaldo’nun yerini dolduracak isim ise 3 gün sonra sona erecek Dünya Kupası ile birlikte netlik kazanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ