MENÜ

PSG'den Fenerbahçe'ye kötü haber! Tüm planları bozdu

Fenerbahçe, Premier Lig'in kanat forvetini kadrosuna katmayı amaçlarken Fransız devinden tüm planlarını bozacak bir hamle geldi. 

PSG'den Fenerbahçe'ye kötü haber! Tüm planları bozdu

Sezonu Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, gelecek sezonun planlarını yapaya başladı. 

Haberin Devamı

GALATASARAY'A DEV TEKLİF

Sarı-Lacivertli ekip, net bir golcüyü kadrosuna katmaya hazırlanırken Fransız devinden hiç beklemediği bir haber aldı. Böylece, tüm planlar bir anda bozulmuş oldu.

PSGden Fenerbahçeye kötü haber Tüm planları bozdu

FİNAL BİTTİ, DZEKO DA LİSTEDE

Her transfer döneminde olduğu gibi Boşnak yıldız Edin Dzeko bir kez daha Fenerbahçe’nin listesinde... Cumartesi gecesi İstanbul’daki dev finalde Inter’le birlikte yer alan deneyimli oyuncunun adı, Sarı-Lacivertliler’le ciddi şekilde anılıyor. Finalin ardından tatilini Türkiye’de yapacak olan Dzeko’yla bir görüşme gerçekleştirileceği belirtiliyor. Inter’den ayrılmasına kesin gözle bakılan Dzeko’ya Arap yarım adasının yanı sıra MLS’ten de talipler olduğu ifade ediliyor.

 FENERBAHÇE, ZAHA'YI ÇOK İSTİYOR

Sarı-Lacivertli yönetim, teknik direktör Jorge Jesus'un takımda kalıp kalmayacağından bağımsız olarak, özellikle İngiltere Premier Ligi'nin yıldızlarından biri olan Zaha'yı kadrosunda görmeyi çok istiyor.

Haberin Devamı

PSGden Fenerbahçeye kötü haber Tüm planları bozdu


AİLESİYLE BİRLİKTE KARAR VERECEK
İngiliz basınında çıkan haberlere göre ise Zaha, sezonun bitmesi sonrası önüne gelen teklifleri ailesiyle birlikte masaya yatırıp, gelecek sezon nerede oynayacağının kararını verecek.

ZAHA'NIN FENERBAHÇE'DEN İSTEDİĞİ ÜCRET BELLİ OLDU
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Zaha’nın temsilcisiyle bir görüşme daha gerçekleştirdi. Oyuncu tarafı yıllık net 6.5 milyon euro maaş istiyor. Zaha’nın ilk hedefi Avrupa’da kalmak. Fenerbahçe dahil şu ana dek 5 resmî teklif aldı. Teklifleri değerlendiriyor. Kısa süre içinde kararını verecek.

PSGden Fenerbahçeye kötü haber Tüm planları bozdu


PSG ZAHA İÇİN DEVREDE
Le Parisien'e göre PSG, Crystal Palace ile sözleşmesi sona erecek olan Zaha ile sözleşme imzalamak için harekete geçti. Kulüp, sırasıyla Real Madrid ve Inter Milan'dan Marco Asensio ve Milan Skriniar'ı kaptı ve şimdi Premier Lig'de fırtına gibi esen kanat oyuncusunu transfer etmeye çalışacak.

PSGden Fenerbahçeye kötü haber Tüm planları bozdu

CAMPOS'TAN ÖZEL İLGİ

PSG'nin futbol direktörü Luis Campos'un, Fildişi Sahili oyuncuyu takımın kampına yetiştirmek için görüşmelere başladığı aktarılıyor. Campos'un, Zaha'nın becerisini ve çok yönlülüğünü takdir ettiği söyleniyor. Campos, bir dönem Galatasaray'da da çalışmıştı.

Haberin Devamı

PSGden Fenerbahçeye kötü haber Tüm planları bozdu

AL-NASSR DA İSTİYOR
Wilfried Zaha önümüzdeki ay serbest kalacak ve Paris Saint-Germain ile Suudi Arabistan takımı Al-Nassr'ın da Fildişili yıldıza ilgisi var. The Guardian'a göre, 30 yaşındaki oyuncu, Suudi Arabistan'dan yıllık 30 milyon Sterlinlik bir sözleşmeyi reddetti. Crystal Palace'ın kendisine teklif ettiği ücretin tam 3 katını sundu. Araplar, Zaha'ya haftada 200.000 sterlin önerdi.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

PSGden Fenerbahçeye kötü haber Tüm planları bozdu

YORUM YAZ