MENÜ

Moises Caicedo, resmen Chelsea'de! Rekor transfer açıklandı

İngiltere Premier Lig'de Chelsea, uzun süredir transfer gündeminde yer alan Moises Caicedo'yu rekor bir ücretle 115 milyon Pound (133.7 milyon Euro) bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Moises Caicedo, resmen Chelsea'de! Rekor transfer açıklandı

İngiltere Premier Lig'de bir süredir beklenen Moises Caicedo transferi gerçekleşti. Liverpool'un da transferi adına devreye girdiği Ekvadorlu oyuncu, formasını giymek istediği Chelsea'ye transfer oldu.

Haberin Devamı

Chelsea, bu transfer için Brighton'a 100 milyon Pound bir bonservis bedeli ödedi. Bonusların gerçekleşmesi ile bu ücret, 115 milyon Pound (133.7 milyon Euro) seviyesine çıkacak. bu durum gerçekleşirse de Premier Lig tarihinin en pahalı transferi anlamını taşıyacak. Rekor, yine Enzo Fernandez transferinde Benfica'ya 107 milyon Pound bonservis bedeli ödeyen Chelsea'nin elinde bulunuyordu.

Chelsea ile 8+1 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra açıklamalarda bulunan Moises Caicedo, "Chelsea'ye transfer olduğum için çok mutluyum. Bu büyük kulüpte olduğum için çok heyecanlıyım. Chelsea, benimle görüştüğünde ikinci kez düşünmeme gerek yoktu. Sadece bu kulübe imza atmak istediğimin farkındaydım. Burada olmak, bir rüyanın gerçek olması. Takımla çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Moises Caicedo, resmen Chelseade Rekor transfer açıklandı

YORUM YAZ