MENÜ

Ghezzal, Beşiktaş'tan ayrılıyor! Yeni takımı yine Süper Lig'de...

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, takımlar bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer iddiaları...

Ghezzal, Beşiktaş'tan ayrılıyor! Yeni takımı yine Süper Lig'de...
BAYERN MÜNİH, SACHA BOEY'DAN VAZGEÇMİYOR!

Galatasaray'ın önemli isimlerinden Sacha Boey, Avrupa ekiplerinin listesinde yer almaya devam ediyor.

Sky'da yer alan habere göre, Bayern Münih, 23 yaşındaki futbolcuyu hala listesinde tutuyor. Bayern Münih'in önümüzdeki günlerde Boey için yeni bir hamle yapabileceği öne sürüldü. Alman ekibinde Dayot Upemacano ve Kondrad Laimer'in sakatlıkları sonrası transfer için hamle yapılmasının zorunlu hale geldiği belirtildi.

GALATASARAY 20-25 MİLYON EURO BEKLİYOR

Öte yandan Galatasaray'ın Boey için 20-25 milyon euro bir bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü. Bu rakamın Bayern Münih için pahalı bir bedel olduğu aktarıldı. Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olarak gösterilen Boey'un Galatasaray ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

NDOMBELE'YE TALİP ÇIKTI!

Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Fransız futbolcu Ndombele'ye iki talip birden çıktı. Fransız kulübü Rennes Nemanja Matic'in yerini alacak bir oyuncu arıyor. Aynı şekilde Al Ettifaq kulübüde Jordan Henderson'ın takımdan ayrılması sonrası gözünü Avrupa piyasasına çevirdi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre iki kulüp birden Ndombele ile ilgileniyor. 

YUSUF YAZICI BOMBASI!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı- kırmızılı ekipte ilk hedef Şubat sonunda ara transfer dönemi diğer büyük ligler için kapandıktan sonra "altın vuruş" yapmak.

ERDEN TİMUR GÖRÜŞTÜ
Bu nedenle arayışlar devam ederken Başkanvekili Erden Timur'un geçtiğimiz günlerde Fransa'nın yolunu tuttuğu ve transferde kendisine önemli bir desteği olan menajer George Gardi ile görüştüğü öğrenildi.

LILLE'İ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR
Erden Timur'un Fransa'da bir araya geldiği isimler arasında Yusuf Yazıcı'nın da yer aldığı belirtilirken sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli oyuncuyu ve Lille'i ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

Trabzonspor, CSKA Moskova ve Lille formaları giyen Yusuf Yazıcı bu sezon ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkat çekiyor. Yıldız oyuncu, oynadığı 26 maçta, 9 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı
GHEZZAL'LA YOLLAR AYRILIYOR! YENİ ADRESİ...

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Rachid Ghezzal, Antalyaspor yolcusu. Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, önceki akşam 0-0 berabere biten Adana Demirspor maçından sonra Rachid Ghezzal için açıklama yaptı. Cezayirli oyuncunun sözleşmeyle ilgili fikrini aktaran Uçar, "Ghezzal sözleşmeme sadık kalmak istiyorum dedi. Bizim söyleyecek bir şeyimiz kalmadı" ifadelerini kullandı.

17 MAÇTA FORMA GİYDİ
Sakatlıklar nedeniyle 2 sezondur sahalardan sık sık uzak kalan Ghezzal, bu sezon tüm kulvarlarda 17 maçta forma şansı buldu. Cezayirli bu maçlar 1 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

SENELİK 2.2 MİLYON EURO KAZANIYOR
Beşiktaş'ın Leicester'dan önce kiralayıp sonra 3 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Ghezzal senelik 2.2 milyon Euro kazanıyor.

İTALYANLARDAN BALOTELLİ BOMBASI

Adana Demirspor'daki ikinci dönemine 5 maçta 3 gollük performansıyla hızlı bir başlagıç yapan ancak daha sonra yaşadığı sakatlık sonrası dizinden ameliyat olan Mario Balotelli hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Mavi lacivertli kulüpte ard arda gelen ayrılıkların ardından, ağır bir sakatlık yaşayan 33 yaşındaki futbolcu ile de yolların ayrılacağı ileri sürülse de kulüp başkanı Murat Sancak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Balotelli'yi gönderme niyetmizi yok. Ancak yuncu isterse gider" ifadelerini kullanmıştı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; yıldız golcü, İtalya’nın köklü takımlarından Salernitana'ya transfer olabilir. Serie A ekibinin tecrübeli teknik direktörü Walter Sabatini'nin de Balotelli'nin transferine sıcak baktığı kaydedildi. Haberde, anlaşma sağlanması halinde Mario Balotelli'nin Salernitana ile 6 aylık sözleşme imzalanacağı belirtilirken, karişerinde yeni bir sayfa açacak olan tecrübeli golcünün tecrübesi ve yeteneğiyle takımına önemli katkılar sağlayacağı kaydedildi. 33 yaşındaki futbolcunun da ülkesinde futbol oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.

SÜPER LİG DEVİNE SÜRPRİZ ÖNERİ

Ara transfer döneminde çalışmalarına hız veren Beşiktaş’a, Amerika Kıtası’ndan flaş bir öneri geldi. İtalya’yla EURO 24’e katılmak için Avrupa’ya dönmek isteyen Toronto’nun 29 yaşındaki hücumcusu Federico Bernardeschi, Beşiktaş’a teklif edildi.

Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminde gaza bastı. Teknik direktör Fernando Santos ve Samet Aybaba’nın oluşturduğu liste üzerinden çalışmalarını yürüten Beşiktaş Yönetimi’ne, menacerlerden de adeta yağmur gibi oyuncu önerisi yağıyor! Kara Kartal’a son olarak iletilen ismin, ABD MLS Ligi ekiplerinden Toronto forması giyen Federico Bernardeschi’nin olduğu bildirildi. 2 sene önce İtalya Serie A devi Juventus’tan Toronto’ya geçiş yapan 29 yaşındaki futbolcu, çok yönlü bir isim olmasıyla biliniyor. Hem sol kanat hem de sağ açıkta görev yapabilen 1,83’lük yıldız, 10 numarada başarılı bir şekilde forma giyebiliyor.

Karar bekleniyor...
Bu yaz Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İtalya formasıyla görev almak isteyen Bernardeschi’nin, teknik direktör Luciano Spalletti’yle görüştüğü bildirildi. Spalletti’nin listesinde yer alabilmek için Avrupa’ya dönmek isteyen deneyimli oyuncu, yarım dönemde başarılı bir performans ortaya koyup ardından EURO 24 bileti almayı hedefliyor. İtalya’dan da talipleri olan deneyimli hücumcu için Beşiktaş Yönetimi’nin vereceği karar bekleniyor.

Haberin Devamı
GALATASARAY MİLLİ YILDIZ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, Milli yıldıza önümüzdeki haftaya kadar Sarı-Kırmızı formayı giydirmeyi hedefliyor. Sarı-Kırmızılılar, Rıdvan Yılmaz için Rangers’la görüşmeleri sürdürüyor.

Her ne kadar Erden Timur, genç oyuncuyla ilgili yorum yapmaktan kaçınsa da Galatasaray’ın önümüzdeki haftaya kadar bu transferi bitirmeye çalıştığı öğrenildi. Özellikle Angelino ile yolların ayrılmasının, Rıdvan’ın Cim Bom’a gelme sürecini hızlandıracağı bildirildi.

GÖZLER MATİC'TE

Fransa Lig 1 ekiplerinden Rennes‘de forma giyen 35 yaşındaki Sırp ön libero Nemanja Matic için girişimlerde bulunan Kartal’a rakip çıktı! Bir diğer Fransız ekibi Lyon, Beşiktaş’ın gözdesini , kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor! Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş’ta hedeflerden biri Nemanja Matic. Siyah-Beyazlılar, 35 yaşındaki Sırp oyuncunun durumunu takip ederken Fransız basınında dikkat çekici haberler geldi. Sezon başında Roma’dan Rennes’e 2.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Matic takımda bekleneni veremedi.

Takımıyla 19 maça çıkan Sırp orta saha 19 maçta 3 asist yaptı. Rennes’te bir sezon geçirmeden gözden düşen Matic’in yerine Azor Matusiwa da transfer edildi. Ligue 1’de kötü günlerden geçen Lyon, Matic’i transfer etmek istedi. Matic de teklife sıcak yaklaşırken Rennes transfer teklifini Fransa’dan rakibine göndermek istemediği için reddetti ve beklemeye geçti. Fransa’dan Foot Mercato’nun haberine göre oyuncu Beşiktaş’a henüz transfer olmaktan uzak. Lyon’un da oyuncuya ilgisi devam ederken transferde temasların son dakikalara kadar sürmesi bekleniyor.

SONNE'DE RAKİP KOPENHAG

Trabzonspor’un sağ bek olarak gündemindeki isimlerden biri Oliver Sonne... Danimarka ekiplerinden Silkeborg forması giyen 23 yaşındaki başarılı oyuncu için Kopenhag’ın da devrede olduğu belirtildi. Fırtına’da scout ekibinin önerisiyle radara giren Sonne konusunda Bordo-Mavili kulüp kısa süre önce resmi girişimlere başlamıştı.

Haberin Devamı
TRANSFERDE ABDÜLKADİR ÖMÜR YARIŞI

Başakşehir maçında ıslıklandıktan sonra ayrılık kararı alan ve idmanlara çıkmadığı için kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür konusunda büyük hareketlilik yaşanıyor.

İlk etapta Fortuna Sittard ile adı anılan 24 yaşındaki yıldız için devamında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City devreye girmişti. Yurt içinden de Başakşehir ile Pendikspor’un ilgisi var. Özellikle Pendik’in 5 milyon Euro’nun üzerinde bir bonservis bedelini gözden çıkardığı konuşuluyor. Fakat Abdülkadir, kariyerine yurt dışında devam etmek amacında. Bu kulüplerin yanı sıra Avrupa’dan da bazı takımların opsiyonlu kiralama teklifleri bulunuyor. Abdülkadir’in rotasının kısa zamanda netlik kazanması bekleniyor.

İDMANA ÇIKMADI, YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcunun, Serie A devi Roma'yla anlaştığı aktarıldı. Galatasaray’ın sezon başında Leipzig’den kiraladığı, ancak 6.5 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesi devreye girmesin diye kadro dışı bıraktığı Angelino’nun son talibi Roma oldu. İtalyan kaynaklar, tarafların anlaştığını belirtiyor. Angelino dünkü idmandan önce bireysel çalışırken, takımla beraber sahaya çıkmadı. Bu da vedanın artık çok yakın olduğunu işaret ediyor.

MATİC'TEN KÖTÜ HABER

Siyah-beyazlılar'ın Süper Lig'de oynanan Adana Demirspor karşılaşması esnasında Sırp futbolcunun menajeriyle görüşme gerçekleştirerek 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık anlaşma sağladığı öne sürülmüştü.

2.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Di Marzio'nun haberine göre, ancak Ligue 1 ekiplerinden Lyon'un transfere dahil olduğu ve Matic'i kadrosuna katmak üzere olduğu kaydedildi. Fransız ekibin 2.5 yıllık sözleşme üzerinden Sırp orta saha ile anlaşmaya vardığı aktarıldı.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'IN ELNENY AŞKI DEVAM EDİYOR

Beşiktaş’ta orta saha için konuşulan oyunculardan biri de Mohamed Elneny... Siyah- Beyazlılar, bu bölge için listenin ilk sırasına Nemanja Matic’i yazdı. Ancak alternatif isimler de masada... Sadece Başkan Hasan Arat değil Samet Aybaba ve Hüseyin Yücel de transfer görüşmelerinde bulunuyor. Beşiktaş’ın temas kurduğu futbolculardan biri de Elneny oldu. Mısır Milli Takımı ile Afrika Kupası’nda mücadele eden yıldız oyuncunun menajeriyle görüşme yapıldı. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Beşiktaş, Matic’te yaşanacak gelişmelere göre Elneny için Arsenal’in kapısını çalacak

YORUM YAZ