MENÜ

TRANSFER HABERLERİ | Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran isim ortaya çıktı

Transferde son dakika! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri, lige heyecan kattı. İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri...

TRANSFER HABERLERİ | Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran isim ortaya çıktı
DYBALA'YI DUYURDU

Milliyet'te yer alan haberde Galatasaray'ın transferdeki ilk hedefini duyurdu.

YouTube kanalında yayınlanan programda Galatasaray'daki son gelişmeleri yorumlayan Nevzat Dindar, "Okan hoca Ziyech'i takımda görmek istiyor. Katkı verebilen bir oyuncu. Dybala, Galatasaray'ın ilgilendiği bir oyuncu. Zor bir transfer. Galatasaray forvet transferi yapmayacak." ifadelerini kullandı.

12 GOL KATKISI VAR

Dybala ismi taraftarları bir hayli heyecanlandırırken, Arjantinli futbolcu bu sezon Roma formasıyla tüm kulvarlarda 19 maça çıktı. Dybala bu maçlarda 6 gol, 6 asist üretti. Dybala'nın güncel piyasa değeri 25 milyon Euro gözükmekte.

GALATASARAY'A SÜRPRİZ İSİM

Sol bek mevkisine arayışlarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, Sevilla'da forma giyen 32 yaşındaki Arjantinli sol bek Marcos Acuna için harekete geçti.

Sarı-kırmızılıların tecrübeli oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak için görüşmelere başladığı ifade edildi.

Bu sezon Sevilla formasını 13 karşılaşmada giyen Acuna, bu karşılaşmalarda 2 asist yaptı. Yıldız ismin Sevilla ile 2025 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

ALLAHYAR'IN YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve şu sıralar Hull City'de oynayan Allahyar Sayyadmanesh, yeni takımına imza atmaya hazırlanıyor. Belçika ekibi Westerlo, Hull City forması giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak için oyuncu ve kulübüyle anlaştı.

İranlı oyuncunun resmi sözleşme işlemleri için Belçika'ya gittiği ifade edildi. Westerlo'nun Allahyar transferini kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

SEZON PERFORMANSI
Bu sezon Hull City formasını 8 kez giyen Allahyar, bu karşılaşmalarda gol katkısı yapamadı.

Haberin Devamı
ABDÜLKADİR İÇİN ANLAŞMA TAMAM

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da Umut Bozok ile birlikte kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin Abdülkadir Ömür transferi için gaza bastığı belirtildi. Hull City'nin Abdülkadir Ömür'ü 6 milyon euro karşılığında transfer etmeye hazırlandığı ifade edildi.

Hull City ve Trabzonspor'un transfer için anlaşma sağladığı Abdülkadir Ömür'ün hafta başında İngiltere'ye gideceği kaydedildi.

24 yaşındaki on numara bu sezon Trabzonspor'da 17 maça çıktı. Abdülkadir Ömür bu süreçte 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Abdülkadir Ömür'ün güncel piyasa değeri 8 milyon euro. 24 yaşındaki on numaranın, bordo-mavililerle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Abdülkadir Ömür, A Milli Futbol Takımı'nda 12 müsabakada şans buldu.

MULEKA İÇİN KAPILAR KAPALI

Kartal’da bu sezon da beklentilerin altında bir performans sergileyen Jackson Muleka’ya, Süper Lig ekiplerinden Konyaspor talip oldu.

Konuyu Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’a ileten idareciler, tecrübeli hocadan olumsuz yanıt aldı. Santos, Muleka’yı hücum hattında değerlendirmek istiyor. Beşiktaş’ta bu sezon 32 maça çıkan Muleka, 5 kez gol sevinci yaşadı.

ROMA, ANGELİNHO TRANSFERİNİ BİTİRDİ

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu ve yollarını ayırmak istediği Angelino'yu transfer etmek isteyen Roma, Leipzig ile anlaşma sağladı.

Galatasaray’da kiralık oynayan Angelino ile anlaşan Roma, İspanyol oyuncunun kulübü Leipzig’le de mutabakat sağladı. İtalyan kulübü, 27 yaşındaki sol beki kadroya yazabilmek için Zeki Çelik, Renato Sanches veya Kumbulla’dan biriyle yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Sarı-Kırmızılılar, Angelino’nun kontratını bedelsiz feshettikten sonra bir de sol bek takviyesi yapacak.

Haberin Devamı
EMRE MOR YOL AYRIMINDA

Fenerbahçe’de istediği kadar şans bulamayan Emre Mor'a Süper Lig’den birçok teklif gelmişti. Emre Mor, eski kulübü Karagümrük ile Hatayspor’u reddetti.

Emre Mor, Gaziantep’in teklifine oyuncu sıcak baksa da Sarı-Lacivertliler kabul etmedi. Emre Mor’un Fenerbahçe Yönetimi’nden, Başakşehir ya da Antalyaspor’un teklifinin kabul edilmesi yönünde ricada bulunduğu kaydedildi. Emre, sakatlığının da etkisiyle şu ana kadar 7 resmi maçta 144 dakika sahada kalabildi.

BEŞİKTAŞ'TA ONUR BULUT'A BİR TALİP DAHA

Beşiktaş forması giyen Onur Bulut, son dönemde performansıyla taraftarın eleştirilerine maruz kaldı. Tecrübeli futbolcuya Werder Bremen'den sonra bir takım daha talip çıktı. Transfer çalışmalarını sürdüren Bundesliga ekibi Werder Bremen, Onur Bulut’u kadrosuna katmak istiyor.

Onur, kulüplerin anlaşması halinde Almanya’da forma giymeye sıcak bakıyor. Werder Bremen’in dışında Serie A ekibi Udinese de Onur Bulut ile ilgileniyor. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 20 Süper Lig maçına çıktı ve 2 asistlik katkı sağladı.

 

İSPANYOLLAR CRESPO'NUN PEŞİNDE

Fenerbahçe'de Rade Krunic transferi sonrası orta sahadaki oyuncu sayısı iyice arttı. Yabancı kontenjanı nedeniyle bu bölgeden bir isimle yollar ayrılabilir. Fenerbahçe'de Miguel Crespo, en çok teklif alan futbolcu konumunda. İspanya’dan talipleri bulunan 27 yaşında orta saha oyuncusuyla yolların ayrılabileceği öğrenildi.

Crespo’ya Granada ve Cadiz’den kiralama teklifleri geldiği ancak iki kulübün de Fenerbahçe’den maaş konusunda destek beklediği kaydedildi. Yönetim ise tüm maaşı karşı tarafın ödemesini istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ