MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık! Emre Mor, İstanbul ekibine kiralandı

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri... (30 Ocak transfer haberleri)

Fenerbahçe'de ayrılık! Emre Mor, İstanbul ekibine kiralandı
TRANSFER TAMAMLANDI!

Fenerbahçe'den ayrılığı gündemdeki Emre Mor, Fatih Karagümrük forması giymeye hazırlanıyor. TRT Spor'un haberine göre Fatih Karagümrük, Emre Mor konusunda Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

Fatih Karagümrük, Emre Mor'u 6 aylık kiralık olarak kadrosuna kattı. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 1'i ilk 11'de olmak üzere toplam 10 maça çıkan Emre Mor, 2 asist katkısı sağlamıştı. 26 yaşındaki oyuncu, sezonun ikinci yarısında Fatih Karagümrük forması giyecek.

TETE İÇİN 8 MİLYON EURO

Galatasaray'da beklenen patlamayı yapamayan Mateus Tete'ye talip çıktı. İddiaya göre Brezilya ekibi Palmeiras, Tete için Galatasaray'a 8 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti.

Haberde 23 yaşındaki oyuncu ile Bahia ve Flamengo'nun da ilgilendiği ifade edildi.

G.SARAY'IN KARARI BEKLENİYOR
Yapılan bu teklife Galatasaray'ın henüz yanıt vermediği belirtildi. Tete, geçtiğimiz yaz Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tete, sarı kırmızılı formayla çıktığı 28 maçta 2 gol, 3 asist yaptı.

EMRE MOR İSTANBUL EKİBİNE!

Fenerbahçe'de sezon başında yaşadığı sakatlık sebebiyle sahalardan uzun süre uzak kalan Emre Mor'un takımdan ayrılacağı söylenmişti. Süper Lig'den birçok takımın ilgilendiği Emre Mor için İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük'ün bu transferi neredeyse bitirmek üzere olduğu öğrenildi.

RAMS Başakşehir ve Ankaragücü'nün de ismi fazlasıyla Emre Mor'u transfer etmek üzere yazılmıştı ancak Fenerbahçe'nin de yıldız ismin Karagümrük'e gitmesini istediğinden dolayı Karagümrük'ün önde olduğu ve bu transferi bitirmek üzere olduğu iddia edildi.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla yalnızca 8 resmi maça çıkan Emre Mor bu karşılaşmalarda 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Haberin Devamı
TOTTENHAM'A SZYMANSKİ ÖNERİSİ!

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, İngiltere futbolunun köklü kulüplerinden Tottenham'ın gündeminde...24 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu, Fenerbahçe ile geçirdiği 12 gol ve 14 asistlik harika performanslarıyla birçok Avrupa takımının gündemine girdi. Tottenham'ın Fenerbahçe'ye 35 milyon euro önereceği iddiaları gündemdeyken Polonyalı futbol efsanesi Kamil Kosowsi, bir tavsiyede bulundu.

"BUNDAN DAHA İYİ BİR ZAMAN OLAMAZ"

Aynı zamanda menajerlik de yapan Przeglad Sportowy köşe yazarı Kosowski, "Hakkında giderek daha fazla konuşulan Polonyalı bir futbolcuyla başlayalım. Sadece attığı goller ve yaptığı asistlerle değil, aynı zamanda yaz aylarındaki potansiyel transferiyle de. Sebastian Szymanski'nin yıllardır yurtdışında harika bir futbol sergilediğini ve şu anda formunun zirvesinde olduğunu göz önünde bulundurursak, güçlü bir lige geçmek için daha iyi bir zaman olamaz." dedi.

"PREMİER LİG DOĞRU SEÇİM Mİ?"

Kosowski, "Premier Lig'in doğru seçim olup olmadığını, bu rekabetin Sebastian için çok güçlü ve yoğun olup olmayacağını kesinlikle düşünmeniz gerekecek." uyarısında bulundu.

Legia Varşova altyapısında yetişen ve 2019 yazında Dinamo Moskova'ya transfer olan Szymanski, Feyenoord'da geçirdiği kiralık dönemde şampiyonluğun mimarlarından biri oldu. 24 yaşındaki Polonyalı milli futbolcu, sezon başında 9.75 milyon euro'luk bedelle Fenerbahçe'ye transfer oldu.

FENERBAHÇE'DE AYRILIK! İSPANYA YOLCUSU

Fenerbahçe'de kadroda arka planda kalan Miguel Crespo için hareketli anlar yaşanıyor.

Sarı-Lacivertliler, La Liga ekibi Rayo Vallecano ile Miguel Crespo'nun satın alma opsiyonlu kiralık transferi için anlaşma sağladı. La Liga temsilcisi Rayo Vallecano'nun Portekizli orta saha oyuncusunun menajeriyle sözleşme şartlarını görüştüğü ifade edildi. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 18 maça çıkan Crespo, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

BEŞİKTAŞ'A DİNAMO!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Fernando Santos'un verdiği rapor doğrultusunda 6 numara için arayışlarını sürdüren siyah-beyazlıların gündemine son gelen isim Benfica forması giyen Florentino Luis oldu.

BEŞİKTAŞ KİRALAMAK İSTİYOR

Beşiktaş'ın 24 yaşındaki Portekizli ön liberoyu 1,5 yıllığına kiramak istediği ve kısa süre içerisinde de Portekiz kulübüyle resmi temaslara başlayacağı öğrenildi. Bu sezon Benfica formasıyla 24 maça çıkan yıldız futbolcu skor katkısında bulunamadı. Mücadeleci yapısıyla dikkat çeken Florentino söz konusu karşılaşmalarda 5 sarı kart gördü. 

Haberin Devamı
FENERBAHÇE 6 MİLYON EUROYU REDDETTİ

Umut Nayir'i Pendikspor'a kiralayan Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşanabilir. Bu sezon sonradan oyuna girmesine rağmen önemli katkı sağlayan Batshuayi'ye ilgi yüksek.

TEKLİF 6 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanan İngiliz ekibinin teklifinin 6 milyon euro olduğu öğrenildi. Ancak Fenerbahçe'nin bu teklife yanaşmadığı sarı lacivertli ekibin Palace'tan 10 milyon euro istediği iddia edildi.

DAHA ÖNCE 1 SENE OYNAMIŞTI

Belçikalı golcü daha önce 2020-2021 sezonunda İngiliz ekibinde 1 sezon kiralık oynamıştı. Batshuayi, Crystal Palace'ta çıktığı 26 maçta 14 gol 2 asist ile oynamıştı.

 

GALATASARAY, TAGLIAFICO İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Angelino'nun gidişi sonrası sol bek arayışlarına tam gaz devam eden Galatasaray, listesine yeni bir isim daha ekledi.  Rıdvan Yılmaz için kulübü Rangers'ın inadını kıramayan sarı-kırmızılılar, Lyon forması giyen Nicolas Tagliafico'yu gündemine aldı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Le Parisien'in haberine göre; Aslan, 31 yaşındaki Arjantinli sol bek için Lyon'la görüşmelere başladı. Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösterilen Tagliafico'nun, kulübüyle sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Tecrübeli oyuncu bu sezon toplam 17 maçta forma giydi, 1 gol, 1 asist üretti. Arjantin Milli Takımı'yla Katar'da Dünya Kupası'nı kazanan Tagliafico ile Real Betis'in de ilgilendiği öğrenildi.

GALATASARAY PAZARLIKLARI SIKI TUTUYOR

Galatasaray'ın bu transferde ciddi olduğu ve pazarlıkları sıkı tuttuğu belirtiliyor. Tagliafico'nun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor ve piyasa değeri 8 milyon Euro.

CLAUSS AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden biri de Marsilya'dan Jonathan Clauss oldu.

Foot Mercato'da yer alan habere göre; Lorenz Assignon ile ilgilenen sarı - kırmızılılar Clauss için bazı aracıları görevlendirdi. Fakat oyuncu yakın çevresine devre arasında takımdan ayrılmayı düşünmediğini açıkladı.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'DE JAYDEN OOSTERWOLDE'YE KAPILAR KAPALI

Jayden Oosterwolde sol bek olmasına rağmen stoper performansıyla beğeni kazanmıştı. 22 yaşındaki yıldıza transfer ilgisi var fakat Fenerbahçe'nin, Hollandalı oyuncuyu bırakmaya niyeti yok. Hollandalı oyuncu, geçen sezon devre arasında sol bek olarak geldiği Fenerbahçe’de stopere dönüşmüştü. Oosterwolde, yeni pozisyonunda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. 22 yaşındaki futbolcuya Avrupa’nın birçok liginden ilgi var.

İSMAİL KARTAL SATILMASINA KARŞI ÇIKTI

Ancak Fenerbahçe Yönetimi’nin bu transfer döneminde Hollandalı’yı bırakmaya niyeti yok. İsmail Kartal’ın, adeta jokeri haline gelen öğrencisini takımın önemli bir parçası olarak gördüğü ve satılmasına karşı çıktığı kaydedildi.

KONOPLYA, TRABZONSPOR'A GELMEYE HAZIR AMA...

Sağ bek arayışları doğrultusunda listedeki isimlerden biri olan Yukhym Konoplya, Trabzonspor’a gelmeye hazır. Ancak bonservis konusunda henüz Shakhtar Donetsk’in direnci kırılmış değil.

UKRAYNALILAR BONSERVİSİYLE VERMEK İSTİYOR

Bordo-Mavililer, 24 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralık şekilde kadrosuna katmak isterken, Ukrayna ekibinin bonservis beklentisi 3-4 milyon Euro civarında. St. Truiden forması giyen Japon sağ bek Daiki Hashioka’yla da temaslar devam ediyor.

MERT HAKAN YANDAŞ'TAN KOCAELİSPOR'A RET!

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmak için mücadele veren Kocaelispor, Mert Hakan Yandaş'ı istiyordu. Fakat tecrübeli oyuncu, Yeşil-Siyahlılar'ın teklifini reddetti. Sarı-Lacivertliler’de en çok teklif alan oyuncuların başında Mert Hakan Yandaş geliyor. 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmak için mücadele veren Kocaelispor, başarılı futbolcuyu çok istiyordu.

‘SÜREÇ OLUMSUZ SONUÇLANDI’

Başkan Engin Koyun, konuyla ilgili Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Mert Hakan’la ve Fenerbahçe ile görüştük. Süreç olumsuz sonuçlandı. Çünkü Mert Hakan’ı Süper Lig’den isteyen kulüpler var” ifadelerini kullandı. Özellikle Ankaragücü, 29 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgileniyor.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'A İSPANYA'DAN STOPER

Siyah-beyazlılar transferde rotayı İspanya'ya çevirdi. Revelo'nun haberine göre Beşiktaş, Valencia forması giyen Gabriel Paulista'yı kadrosuna katmayı planlıyor. 5 yıldır La Liga ekibinde forma giyen Paulista, tecrübesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Haberde Fernando Santos'un 32 yaşındaki savunmacıyı beğendiği ve transferine onay verdiği belirtildi. Ayrıca Brezilyalı stoperin Portekizce konuşması da önemli bir ortak nokta.

SANTOS FAKTÖRÜ

Normal şartlarda Valencia'da kalmayı planlayan oyuncunun Santos faktörü nedeniyle Beşiktaş'a gelmek istediği ifade edildi. Paulista'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Oyuncunun sözleşmesinde yenileme maddesi de yer alıyor. Bu sezon 19 maça çıkan Brezilyalı stoper 1 karşılaşmada daha forma giymesi durumunda sözleşmesi yenilecek. Maddeye göre Paulista, Valencia'dan 5.5 milyon Euro kazanacak. İspanyol ekibi ise bu duruma sıcak bakmıyor ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncu ile yolları ocak ayında ayırmak istiyor.

UMUT BOZOK, 2 SÜPER LİG EKİBİNİ REDDETTİ

Kadro dışı bırakılan Umut Bozok, Adana Demirspor ve Konyaspor ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. Trabzonspor’daki yıllık maaşı 33 milyon TL olan Umut, bu rakamın aynısını istiyor. Bordo-Mavili kulüp de bonservis talep ediyor.

Özellikle maaş konusunda yurt içinde istediği teklifi bulamayan Umut’un menajerinin Avrupa’dan bazı takımlarla temas halinde olduğu öğrenildi. Trabzonspor, resmi teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alacak.

 

 

YORUM YAZ