MENÜ

TRANSFER HABERLERİ | Fenerbahçe'den transfer teklifine ret! Dev takımlar yıldız futbolcunun peşinde...

Süper Lig'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan şampiyonluk yarışı devam ederken, Süper Lig ekibi transferde bomba hamleler yapmak istiyor. Sizler için günün öne çıkan bomba transferler iddialarını bir araya getirdik...

TRANSFER HABERLERİ | Fenerbahçe'den transfer teklifine ret! Dev takımlar yıldız futbolcunun peşinde...
OOSTERWOLDE'YE TRANSFER TEKLİFİ

Fenerbahçe'de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde için sarı-lacivertlilere transfer teklifi geldi. Sporx'de bulunan habere göre; Hollandalı futbolcu için Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro'luk transfer teklifleri geldiği ancak sarı-lacivertlilerin bunları geri çevirdiği aktarıldı. Avrupa'dan çok sayıda kulübün takip ettiği Jayden Oosterwolde için Napoli ile Milan'ın en ciddi talipler olduğu öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcu için Çizme devlerinin bonuslarla birlikte 15 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu vurgulandı.

PERFORMANSI

22 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon Fenerbahçe'de 30 resmi maça çıktı. Jayden Oosterwolde, söz konusu müsabakalarda 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

ONUR BULUT'A WERDER BREMEN KANCASI!

Beşiktaş'ta forma giyen Onur Bulut'a Avrupa'dan talip çıktı. NTV Spor'un haberine göre; Bundesliga ekibi Werder Bremen ile Serie A temsilcisi Udinese, Onur Bulut'u transfer etmek için harekete geçti. Haberin detayında, Onur Bulut'un kulüplerin anlaşması halinde Almanya'da forma giymeye sıcak baktığı aktarıldı. Onur Bulut, bu sezon Beşiktaş formasını 33 maçta giydi. 29 yaşındaki sağ bek bu müsabakalarda 1 gol sevinci yaşarken, aynı süreçte 2 asist kez de asist performansı sergiledi.

İŞTE EMRE MOR'UN GİTMEK İSTEDİĞİ TAKIM

Fenerbahçe'de sakatlığının da etkisiyle bu sezon istediği süreleri bulamayan Emre Mor'a Trendyol Süper Lig kulüplerinden teklif yağıyor. Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor ve Rams Başakşehir'in istediği Emre Mor'a son olarak eski kulübü VavaCars Fatih Karagümrük talip oldu.

Eski hocası Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor ile eski kulübü Fatih Karagümrük'e gitmeye sıcak bakmayan Emre Mor, Fenerbahçe yönetimine Başakşehir ve Antalyaspor'a gitmek istediğini iletti. Başakşehir'in teknik patronu Çağdaş Atan da Fenerbahçe maçı sonrası, "Emre Mor benim çok beğendiğim ve istediğim bir oyuncu. Fenerbahçe'de bence istediği kadar süre alamıyor, belki bu opsiyonu değerlendirebilir. Görüşmelerimiz devam ediyor, olursa bize güç katacağını düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

F.BAHÇE 2 MİLYON EURO'YA ALDI
Fenerbahçe'nin 2 milyon euro bonservisle Karagümrük'ten transfer ettiği Emre Mor, bu sezon 7 maçta 2 asist olmak üzere sarı lacivertli formayla toplamda 48 maça çıkıp 6 gol ve 5 asistle oynadı.

Haberin Devamı
LEO DUBOIS DEĞERLENDİ

RAMS Başakşehir, Galatasaray'dan kiraladıkları Leo Dubois için kararını verdi. Galatasaray'da Sacha Boey'in ayrılma olasılığı sonrası Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois'in geri çağrılma ihtimali doğdu. Başakşehir, Leo Dubois'in kiralık sözleşmesini, transfer ücreti almadan iptal etmeyi düşünmüyor.

TAZMİNAT BEDELİ İSTEYECEK
İstanbul ekibi Dubois'in anlaşmasını feshetmek için tazminat bedeli talep edecek. Habere göre, Fransız oyuncudan çok memnunlar ve bedelsiz geri dönüş için Galatasaray'a kapıyı kapattılar.

OYUNCUNUN RAKAMLARI
Galatasaray'ın Lyon'dan kadrosuna kattığı Leo Dubois, yaz transfer döneminde Başakşehir'e kiralandı. Fransız oyuncu, İstanbul ekibinde 17 maça çık ve 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

MULEKA'YA KONYASPOR TALİP

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Beşiktaş'tan Jackson Muleka ile kadrosunu güçlendirmek istiyor. Yeşil-beyazlılar bu transfer için Beşiktaş'la bir görüşme yaptı. Beşiktaş, Kongolu futbolcu için 4 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. Siyah-beyazlılar, Konyaspor'un yarım sezonluk kiralık önerisine ise sıcak bakmıyor.

BU SEZON PERFORMANSI
Beşiktaş'ta bu sezon 32 maça çıkan Muleka, 5 kez gol sevinci yaşadı.

SİVASSPOR'DAN SÜRPRİZ HAMLE

Sivasspor, Ujpest forması giyen 26 yaşındaki Sırp kaleci Djordje Nikolic ile büyük ölçüde anlaştı. Kadrosundan önemli isimler ayrılan Sivasspor, transfer harekatına başladı.

Kırmızı-Beyazlılar, Ujpest forması giyen 26 yaşındaki Sırp kaleci Djordje Nikolic ile büyük ölçüde anlaştı. Başarılı kalecinin birkaç gün içerisinde şehre gelerek resmi imzayı atması bekleniyor

Haberin Devamı
KADRO DIŞI KALAN UMUT BOZOK SÜPER LİG EKİBİNE

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Umut Bozok için Konyaspor devreye girdi. Yeşil-Beyazlılar, daha önce de istediği gurbetçi forvet konusunda Trabzonspor Yönetimi ile temas halinde.

Karadeniz ekibinde kadro dışı kalan Umut Bozok, daha önce Adana Demirspor’la anlaşmaya varmıştı. Ancak Trabzonspor’un bonservis istemesi sonrası Güney ekibi bu transferi askıya aldı. Son periyotta bir başka Süper Lig ekibi Konyaspor devreye girdi. Yeşil-Beyazlılar, daha önce de istediği gurbetçi forvet konusunda Trabzonspor Yönetimi ile temas halinde. Taraflar arasındaki görüşmeler olumlu ilerliyor.

FENERBAHÇE'DEN SALDANHA'YA YENİ TEKLİF

Fenerbahçe, Partizan’ın yıldızı için 6 milyon Euro teklif etmişti. Sevilla ve Torino’nun da peşinde olduğu Brezilyalı forvet için yarış kızışıyor... Sırp ekibi, SarıLacivertliler’in ilk teklifini geri çevirdi. Kanarya, rakamı artırarak bir kez daha Partizan’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe’nin bu kez 7 milyon Euro’nın yanı sıra bonus ve sonraki satıştan payın da yer alacağı bir paketle masaya oturacağı belirtildi. Torino ve Sevilla şu ana kadar resmi teklif yapmasa da onlar da yakında girişimde bulunabilir. Partizan ise oyuncuya olan yüksek ilgili kullanarak rakamı daha da artırmanın hesaplarını yapıyor. Sezon başında 1.3 milyon Euro karşılığında Japon ekibi JEF United Chiba’dan transfer edilen 24 yaşındaki Saldanha ligde 18 maçta 14 gol atıp, 5 asist yaptı.

FENERBAHÇE ÇAĞLAR İLE ANLAŞTI

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i transfer eden Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü'de de resmi imzayı beklediği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, uzun süredir peşinde olduğu Çağlar Söyüncü'nün kiralık transferi konusunda Atletico Madrid ile anlaştığı aktarıldı. Anlaşmada satın alma opsiyonu bulunmuyor. Öte yandan Atletico Madrid Sportif Direktörü Andrea Berta'nın da Çağlar transferi için "Fenerbahçe ile anlaştık" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

İSTANBUL'A GELİYOR
Milli futbolcunun sağlık kontrolleri için bugün İstanbul'a geleceği belirtildi. Çağlar Söyüncü'nün sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacağı duyuruldu.

9 MAÇA ÇIKTI
Sezon başında 5 yıllık Leicester kariyerine nokta koyarak Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, İspanyol ekibinde bugüne dek 9 maçta görev alırken sahada kaldığı 212 dakikada 1 sarı 1 de kırmızı kart gördü

KARİYERİ
Menemen Belediyespor altyapısında futbola başlayan Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Aliağa FK, Altınordu, Freiburg ve Leicester City'de forma giydi. 27 yaşındaki savunmacı A Milli Futbol Takımı'nda 55 karşılaşmada şans buldu ve 2 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ