MENÜ

TRANSFER HABERLERİ | Aston Villa, Galatasaray'dan kiraladığı Zaniolo için kararını verdi

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri... (2 Şubat transfer haberleri)

TRANSFER HABERLERİ | Aston Villa, Galatasaray'dan kiraladığı Zaniolo için kararını verdi
ZANIOLO İÇİN KARAR VERİLDİ

Sezon başında Galatasaray'dan İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo'nun durumu belli oldu.

Menajer Unia Emery'den sık sık şans bulan İtalyan yıldız için 5 milyon Euro ödeyen İngiliz ekibi kararını verdi. The Athletic'te yer alan habere göre, sezon sonunda 24 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu kullanılmayacak ve yıldız oyuncu Galatasaray'a geri dönecek.

BAŞAKŞEHİR'DEN FENERBAHÇE'YE

Bartuğ Elmaz ve Miguel Crespo'yu kiralık gönderen, Zajc ve Mert Hakan'ın ayrılma ihtimalini düşünen Fenerbahçe, Başakşehir'den Berkay Özcan'ı transfer listesine dahil etti. 25 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusunun bonservis bedeli artı takas ile gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İSMAİL KARTAL ÇOK İSTİYOR!
Teknik direktör İsmail Kartal'ın, merkez orta sahada, oyunun her iki tarafını da oynayabilen niteliklere sahip bir futbolcu olduğu için Berkay'ın alınmasını istediği öğrenildi.

BERKAY ÖZCAN'IN RAKAMLARI
Başakşehir'in 2019 yazında kiralayıp 2020 yazında 2.5 milyon euro'ya tapusunu aldığı 25 yaşındaki milli orta saha oyuncusu, bu sezon 22 maçta forma giyip 2 asist yaptı.

BJELICA, ORSIC'İ İSTİYOR

Antrenmanlarını sürdüren Orsic, önümüzdeki ay maça çıkacak. Alman basını ise Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Union Berlin’e giden Nenad Bjelica’nın, eski öğrencisini çok istediğini yazıyor. Bjelica’nın, Union Berlin’de kalması durumunda yaz döneminde Orsic’i transfer etmeye çalışacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı
TRABZONSPOR'A MÜJDE

Sassuolo’nun Gineli orta saha oyuncu için teklif yaptığı ancak sezon sonu kontratı bitecek olan Camara’nın İtalyan ekibine gitmek istemediği belirtildi. Yunan ekibinin sözleşme uzatma teklifini de daha önce geri çeviren Camara, menajerler tarafından Trabzonspor’a önerilmişti. Folcarelli’nin durumuna göre Camara transferi ciddileşebilir.

TRABZONSPOR'UN YENİ HEDEFİ

Trabzonspor'un transfer listesine RWD Molenbeek forması giyen Mickael Biron'u aldığı yazıldı. 1.70 boyundaki ve 26 yaşındaki Biron, forvetin yanı sıra kanatlarda da görev yapıyor. Oyuncuyu Gent’in de bir süredir takip ettiği vurgulanırken, 2022’de kulübü 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Biron’u kadrosuna katmıştı. Martinikli futbolcu, bu sezon 12 lig maçında 4 kez ağları sarstı.

FENERBAHÇE GENÇ İSME KULÜP ARIYOR

21 yaşındaki forvet, sezon başında kiralık gittiği Beveren’de bekleneni veremedi. Belçika ekibi, Tiago Çukur’un sözleşmesini feshetti. Genç oyuncu Fenerbahçe’ye dönerek antrenmanlara çıkmaya başladı. Ancak Tiago, Sarı-Lacivertliler’de kalıcı olmayacak.

Kadroda düşünülmeyen 21 yaşındaki oyuncu için kiralanacağı başka bir takım aranıyor. 1 kez A Milli Takım forması da giyen Tiago Çukur’a özellikle 1. Lig’den birçok takımın talip olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
ASLAN'DAN ERENCAN ATAĞI

Sarı-Kırmızılı kulübün gündeminde ilk sırada Erencan Yardımcı yer alıyor. Bonservisi Eyüpspor’da bulunan ve Pendikspor’da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki forvet, aynı zamanda Galatasaray altyapısı çıkışlı. Genç oyuncu bu nedenle yuvasına dönmeye çok sıcak bakıyor. Bu sezon 19 lig maçında 6 gol 1 asistle oynayan Erencan, Galatasaray’a gelmesi durumunda Icardi’nin birinci yedeği olacak. Diğer forvet Halil Dervişoğlu ise rotasyonda şans bulmaya devam edecek.

YORUM YAZ