MENÜ

SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ | Beşiktaş'tan James Rodriguez sürprizi!

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte ara transfer döneminin son gününde öne çıkan transfer haberleri... (9 Şubat transfer haberleri)

SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ | Beşiktaş'tan James Rodriguez sürprizi!
Beşiktaş gurbetçi yıldızı transfer ediyor!

Beşiktaş, De Graafschap forması giyen genç kanat oyuncusu Başar Önal ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

Transferin son gününde hareketli dakikalar geçiren Beşiktaş, bir transferde daha sona geldi. Beşiktaş, De Graafschap forması giyen 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Başar Önal ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlıların genç oyuncunun ardından kulübüyle de anlaştığı belirtildi.

Beşiktaş'tan James Rodriguez kararı!

Ara transfer döneminin son gününde Ernest Muci ve Al-Musrati'yi kadrosuna katmak üzere olan Beşiktaş, James Rodriguez ile ilgili kararını da verdi. Habertürk'e göre siyah-beyazlı kulüp, Kolombiyalı futbolcunun transferinden vazgeçti. Kartal'ın, yıldız oyuncunun sakatlık riskini göz önünde bulundurarak bu kararı verdiği bildirildi.

Trabzonspor'da Rafa Mir transferi yaza kaldı

Ara transferde gündeme gelen Rafa Mir konusunda Trabzonspor hem kontenjan problemine takıldı hem de oyuncunun kararsızlık yaşaması nedeniyle işi bitiremedi.

YENİ GİRİŞİM SEZON SONUNDA

26 yaşındaki İspanyol forvet, Sevilla’da bu sezon 22 maçta şans bulmasına rağmen hep sonradan oyuna girdi ve 696 dakika şans bulabildi. 3 gol, 1 asistlik skor katkısı veren 26 yaşındaki dev forvet için yaz döneminde yine girişimlerin olması bekleniyor.

Haberin Devamı
Umut Bozok'a son talip Karagümrük

Ara transfer döneminde Adana Demirspor ve Konyaspor ile ciddi şekilde görüşmesine rağmen anlaşma sağlayamayan Trabzonsporlu Umut Bozok için transferin son gününde Fatih Karagümrük hamle yapmaya hazırlanıyor.

SERDAR DURSUN'UN YERİNE

Serdar Dursun’u Fenerbahçe’ye geri gönderen İstanbul ekibinin, Trabzonspor’dan Umut’u isteyeceği öğrenildi. Bordo-Mavililer’in kiralık olarak gurbetçi forveti yollayabileceği, aksi takdirde bonservis talep edeceği belirtildi.

Galatasaray için Kakuta iddiası!

Daha önce Beşiktaş’a önerilen Gael Kakuta’yı, Cim Bom’un da bir süredir takip ettiği ortaya çıktı. Galatasaray Yönetimi’nin, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Amiens forması giyen Kongolu on numara için görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Transferin son gününde eğer anlaşma zemini oluşursa 32 yaşındaki futbolcunun, Sarı-Kırmızılı formayı giyebileceği iddia edildi.

JOKER GİBİ

On numara dışında, sol kanat ve sağ kanatta da görev yapabilen tecrübeli oyuncunun Aslan’a gelmeyi çok istediği bildirildi. Kakuta, kariyerinde daha önce Chelsea, Lazio ve Sevilla gibi köklü takımların formalarını giydi.

Sivasspor, Menig ile anlaştı!

Teknik direktör Bülent Uygun’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarında sona gelen Sivasspor bir transferi daha bitirmek üzere. Yiğidolar, Partizan forması giyen 28 yaşındaki Hollandalı sol kanat oyuncusu Queensy Menig ile 2,5 yıllık sözleşme için anlaştı. Resmî açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı
Hatayspor'dan Rui Pedro hamlesi!

Hatayspor, Olimpija Ljubljana forması giyen 25 yaşındaki Portekizli forvet oyuncusu Rui Pedro için prensip anlaşmasına vardı. Rui Pedro, bu sezon 19 maçta 10 gol, 3 asistle 13 gole direkt katkı yaptı.

YORUM YAZ