MENÜ

Galatasaray aradığı sol beki Almanya'da buldu! Transferde sıcak saatler

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri... (5 Şubat transfer haberleri)

Galatasaray aradığı sol beki Almanya'da buldu! Transferde sıcak saatler

 

Yeni transfer şehre geliyor! 1.5 yıllık imza

Trabzonspor, devre arasının ilk transferini Bundesliga devi Borussia Dortmund'un 32 yaşındaki Belçikalı sağ beki Thomas Meunier ile yapıyor.

Yıldız futbolcu ile el sıkışan bordo mavililer, Borussia Dortmund ile de anlaşmaya vardı. Meunier'in transferi için iki kulüp arasındaki yazışmalar tamamlanmak üzere. İlerleyen saatlerde resmî olarak sonuçlanacak.

Şehre geliyor, 1,5 yıllık sözleşme imzalayacak
Öte yandan Trabzonspor, Thomas Meunier'i Trabzon'a getiriyor. Karadeniz ekibi, tecrübeli sağ bek ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Galatasaray aradığı sol beki Almanya'da buldu!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sol bek transferi için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Skorer'in haberine göre; Galatasaray, Hannover'in sol beki Derrick Köhn transferinde sona yaklaştı. Köhn, Galatasaray'a gelmeyi kabul etti. Galatasaray'ın Köhn için Alman kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmaya hazırlandığı aktarıldı. Bu sezon Hannover formasıyla 21 maça çıkan Alman oyuncu, bu maçlarda 3 gol 6 asistlik performans gösterdi. 

G.Saray'ın gözü Nabil Fekir'de! Orta sahaya seviye atlatacak

Transfer için büyük mesai harcayan Galatasaray, Sabah'ın haberine göre orta sahaya seviye atlatmak için Real Betis'ten Nabil Fekir'i listesine aldı. Yıldız oyuncunun CV'sinin dolu olması Galatasaraylıları heyecanlandırıyor. Kariyerine İspanya'da devam eden futbolcu için ilk önce kiralama formülü denenecek.

28 GOL 27 ASİST

2019 yılında Lyon'dan Real Betis'e transfer olan Fransız yıldız, İspanyol takımı ile şu ana kadar 147 maça çıktı. Fekir, söz konusu 147 karşılaşmada 28 gol atıp 27 asist yaptı. Hem ofansif orta saha hem de kanat oynayabilen Fekir'in Real Betis ile sözleşmesi 2026 yazında sona eriyor.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber!

Ara transfer döneminde kadrosunu Rade Krunic, Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü gibi yıldız oyuncularla güçlendiren Fenerbahçe'ye bu kez kötü haber geldi. 

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sarı-lacivertli kulüp, Atletico Nacional forması giyen 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Oscar Perea'yı gündemine almıştı. Kolombiya basınında yer alan habere göre sarı-lacivertliler, genç yıldız için Kolombiya ekibinin kapısını çaldı.

GELMEK İSTEMİYOR

Haberde, Oscar Perea'nın Fenerbahçe'ye gitmeye ilk etapta sıcak bakmadığı kaydedildi. Buna rağmen iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında.

Dortmund'un yıldızı Süper Lig devine geliyor!

Trendyol Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililer, savunma hattına yapılacak transfer için harekete geçti.

MEUNIER SÜRPRİZİ

Sabah'ta yer alan habere göre bordo-mavililer, Borussia Dortmund'un sağ beki Thomas Meunier'i gündemine aldı. Trabzonspor'un, Belçikalı futbolcu için Dortmund ile görüşmelere başladığı bildirildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

32 yaşındaki futbolcunun Dortmund ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Bu yüzden bu transferin bonservis anlamında çok fazla maliyetli olması beklenmiyor.

Galatasaray'dan Muslera sürprizi! İşte jübile tarihi

Galatasaray'da Fernando Muslera için kritik günler yaşanıyor... Adı geçtiğiniz gün Eyüpspor'la da anılan Uruguaylı kaleci için sarı-kırmızılı kulüpten sürpriz bir hamle geldi.

ÖNCE SÖZLEŞME, SONRA JÜBİLE

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, ara transfer döneminin sona ermesinin ardından Muslera ile masaya oturacak. Aslan, emektar kaleci ile 1 yıllık sözleşme imzlayacak.

Sarı-kırmızılılar daha sonra ise Muslera'ya, dünyaca ünlü yıldızların olacağı organizasyon ile jübile yapacak.

Haberin Devamı
Icardi için bomba iddia! İtalyanlar açıkladı

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi hakkında transfer spekülasyonları devam ediyor. Bir dönem adı Real Madrid ile de anılan yıldız futbolcu için ortaya yeni bir iddia atıldı.

"SİZE KÜÇÜK BİR SIR VEREYİM"

İtalya'da yayın yapan Novella 2000 dergisinin direktörü Roberto Alessi, Arjantinli golcünün eski takımı olan Inter'e dönebileceğini söyledi. Alessi, "Size küçük bir sır vereyim. Mauro Icardi'nin Inter'e dönebileceğini söylüyorlar ve umarım öyle olur. Bunun doğru olduğundan emin değilim fakat evleri Milano'da" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ