MENÜ

Fenerbahçe'nin istediği yıldıza Süper Lig ekibi teklif yaptı!

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri... (6 Şubat transfer haberleri)

Fenerbahçe'nin istediği yıldıza Süper Lig ekibi teklif yaptı!
Trabzonspor'a İngiltere'den kanat forvet!

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Trabzonspor'un İlias Chair için yaptığı 5 milyon Euro civarındaki teklif reddedildi. 

İngiliz ekibi QPR, oyuncusu için gelen teklifi kabul etmedi, ancak Karadeniz ekibi son bir teklifle daha QPR'ın kapısını çalıp Chair'i kadrosuna katmak için son bir çare arayacak.

Kayserispor, Galatasaraylı yıldızın peşinde!

Transfer yapmasını engelleyen dosyalar için ödeme yapan ve transfer tahtasını açan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Ajansspor'un haberine göre; Kayserispor, Galatasaray'da forma giyen Halil Dervişoğlu için sarı kırmızılı yönetime sözlü teklif yaptı ve iletişime geçti.

Halil'in performansı

Kariyerinde Sparta Rotterdam, Twente, Brentford, Burnley ve Galatasaray kulüpleri bulunan 24 yaşındaki forvet, bu sezon sarı kırmızılı formayla 5'i ilk 11, 19 maçta forma giydi ve 4 gol ile 1 asist yaptı.

Yeni transfer şehre geliyor! 1.5 yıllık imza

Trabzonspor, devre arasının ilk transferini Bundesliga devi Borussia Dortmund'un 32 yaşındaki Belçikalı sağ beki Thomas Meunier ile yapıyor. Yıldız futbolcu ile el sıkışan bordo mavililer, Borussia Dortmund ile de anlaşmaya vardı. Meunier'in transferi için iki kulüp arasındaki yazışmalar tamamlanmak üzere. İlerleyen saatlerde resmî olarak sonuçlanacak.

Şehre geliyor, 1,5 yıllık sözleşme imzalayacak
Öte yandan Trabzonspor, Thomas Meunier'i Trabzon'a getiriyor. Karadeniz ekibi, tecrübeli sağ bek ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Bu sezon 9 maçta oynadı
2020 yılından bu yana Borussia Dortmund forması giyen Thomas Meunier, bu sezon sarı siyahlı formayı 9 maçta giydi. Club Brugge ve Paris Saint-Germain formaları da giyen Belçikalı sağ bek; kariyerinde 12 kupa kazandı.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'nin istediği yıldıza Süper Lig'den teklif!

Salim Manav'ın haberine göre; Samsunspor forvet takviyesi için harekete geçti. Karadeniz ekibi yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Alfredo Morelos'a teklif yaptı.

Fenerbahçe İstanbul'a getirmişti

Fenerbahçe yeni sezon öncesi temaslarda bulunduğu Alfredo Morelos'u İstanbul'a getirmiş ancak oyuncunun transferini gerçekleştirememişti. Sarı Lacivertliler'e transferinin yatmasının ardından rotasını Brezilya'ya kıran Alfredo Morelos, Santos ile 2025 yılı sonuna kadar sözleşme imzalamıştı.

Aslan'a Azeri bek!

Serge Aurier ve Carlos Vinicius'u kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sol bek arayan Sarı-Kırmızılılar, Azerbaycan'ın Karabağ takımında oynayan Toral Bayramov'u yakın markaja aldı.

Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün 22 yaşındaki futbolcuyu canlı olarak izlediği belirtildi. Cimbom, sağ bek olarak da görev yapan ve milli takımda da oynayan Bayramov'u çok uygun bir rakama kadrosuna katmayı hedefliyor.

Bu sezon karabağ formasıyla 35 maça çıkan genç oyuncu 8 gol 1 asistlik katkı sağladı. 22 yaşındaki oyuncu Azerbaycan Milli Takım formasıyla 19 maçta görev aldı ve 1 gol kaydetti. Sağ ve sol kanatta görev alan oyuncunun kulübüyle sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Toral Bayramov'un piyasa değeri ise 800 bin Euro olarak gösteriliyor. 23 Şubat 2001 tarihinde dünyaya gelen Toral Bayramv, 185 cm boyundadır ve sol ayağını kullanmaktadır. Karabağ FK takımında defans mevkiinde görev yapmaktadır.

Alioski geri dönüyor! Görüşmeler başladı

Bir dönem Süper Lig devi Fenerbahçe'de forma giyen Kuzey Makedonyalı bek oyuncusu Ezgjan Alioski, Trabzonspor'a önerildiği iddia edildi.

Suudi basınından Ariyadhiah, “Alioski’nin sezon sonuna kadar Trabzonspor’a kiralanması bekleniyor” iddiasında bulundu. Oyuncu, Trabzonspor’a önerildi. Son kararı teknik ekip verecek.

Ankaragücü istedi

MKE Ankaragücü, Al-Ahly forması giyen Ezgjan Alioski ile görüşmelere başladı. Ezgjan Alioski, 2022-2023 sezonlarında Fenerbahçe formasını 26 resmi maçta giydi. Makedon futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Fenerbahçe, Ezgjan Alioski'yi Al Ahli'den 2022-2023 sezonunda sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Alioski, beklenen performansı sergilemeyince Kanarya sezon sonunda sözleşme yenilemeyerek yollarını ayırmıştı. Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli'de oynayan Alioski, Suudi Pro Ligi'nde 4 karşılaşmada forma giydi. 31 yaşındaki bek oyuncusu bu maçlarda 1 asist yapma başarısı elde etti.

İlk 4 haftada Al Ahli'de forma giyme şansı elde eden Alioski, daha sonra lisansı çıkarılmayınca kadroda yer alamadı. Yabancı sınırına takılan Al Ahli, Kuzey Makedonyalı sol bek oyuncusunun sözleşmesini askıya almış sadece antrenmanlarda yer vermişti.

Haberin Devamı
Aslan'ın son gözdesi Asprilla!

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da Christian Eriksen'in ardından bir yıldız isim daha gündeme geldi. Takvim'de yer alan habere göre sarı-kırmızılı kulüp, 10 numara pozisyonu için Yaser Asprilla'yı da gündemine aldı.

İNGİLTERE'DE OYNUYOR

Scout ekiplerinin önerdiği Watford'ın yıldızı için Okan Buruk'un da yeşil ışık yaktığı bildirildi. 20 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu, hem ofansif orta saha hem de sağ kanatta oynayabiliyor. Asprilla'nın Watford ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

 

Beşiktaş'tan Insigne bombası!

10 numara transferi arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta James Rodrigues'ten sonra bir yıldız daha gündeme geldi... Siyah-beyazlı kulübün, uzun yıllar Napoli'de forma giyen Lorenzo Insigne'yi kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

B PLANI OLARAK GÜNDEMDE

Asıl mevkisi sol kanat olan ancak ofansif orta saha olarak da forma giyebilen 32 yaşındaki İtalyan futbolcu, Kanada'da Toronto FC takımında forma giyiyor. Kartal'ın, James Rodrigues transferinde pürüz çıkması ihtimaline karşın Insigne ile de temas kurduğu gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe'den Pape Gueye hamlesi!

Ara transfer dönemine en hızlı giren Trendyol Süper Lig kulübü olan Fenerbahçe, Miguel Crespo'nun ayrılmasının ardından orta saha transferi için de düğmeye bastı. Sarı-lacivertlilerin Pape Gueye ile ilgilendiği iddia edildi.

MARSİLYA'DA OYNUYOR

Takvim'de yer alan habere göre Kanarya'nın, Fransız kulübü Marsilya'da forma giyen 25 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusunu renklerine bağlamak istediği kaydedildi. Senegalli orta sahanın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Gueye daha önce Le Havre ve Sevilla'da da forma giymişti.

Haberin Devamı
Caner Erkin, İstanbul devine geri dönüyor!

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ve sol bek mevkisi için acelesi olan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi... Sarı-kırmızılı kulübün, Eyüpspor'da forma giyen eski futbolcusu Caner Erkin'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

1.5 YILLIK SÖZLEŞME PLANI

Sabah'ın haberine göre devre arasında iki bek oyuncusuyla da yollarını ayıran Galatasaray, özellikle sol bek için maliyeti düşük yerli bir takviye yapmanın peşindeydi. Özellikle Rıdvan Yılmaz ve Levent Mercan ile görüşme sağlayan ancak bu isimlerle anlaşamayan Aslan, rotasını Caner Erkin'e çevirdi. Sarı-kırmızılıların Erkin için 1.5 yıllık sözleşme planladığı öğrenildi.

YORUM YAZ