MENÜ

Fenerbahçe'de bir ayrılık son anda iptal oldu! Yıldız futbolcu ülkeye geri dönüyor

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri... (1 Şubat transfer haberleri)

Fenerbahçe'de bir ayrılık son anda iptal oldu! Yıldız futbolcu ülkeye geri dönüyor
KENT'İN TRANSFERİ SON ANDA İPTAL OLDU

Fenerbahçe'nin kanat oyuncusu Ryan Kent, Lazio ile anlaşmaya varmıştı. İmzalar için Roma'ya giden yıldız futbolcunun transferi son anda iptal oldu.

Sky Italia'da bulunan haber göre, Ryan Kent kalan ödemelerini almadan Fenerbahçe'den ayrılmayı reddetti. İngiliz oyuncunun Lazio'ya transferi bu nedenle iptal oldu.

Fenerbahçe'de bu sezon 15 maçta 1 gol atan ve 2 asist yapan 27 yaşındaki futbolcunun, sarı-lacivertliler ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.


ATAL, TÜRKİYE'YE GELİYOR!

Bordo-Mavililer'de transfer operasyonu devam ediyor... Art arda alınan kötü sonuçlar sonrasında Fırtına transferde gaza bastı. Jens Stryger Larsen'le yollarını ayıran ve Mehmet Can Aydın'ın performansından memnun olmayan Trabzonspor bir süredir sağ bek arayışındaydı.

Uygun şartlar oluştu

Fırtına'nın gündemine ilginç bir isim girmişti. Filistin'e destek verdiği için Nice'te kadro dışı bırakılan Youcef Atal'ın transfer şartlarını araştıran Karadeniz devi uygun şartları oluşturdu. Trabzonspor'un, 27 yaşındaki sağ bek için Fransız ekibine resmi teklifte bulunduğu öğrenildi.

EROL BULUT, LINCOLN HENRIQUE'Yİ İSTİYOR

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique, sezonun ilk yarısında sakatlığı nedeniyle kadroya alınmamıştı.Sambacı, kupadaki Adana maçında uzun bir aradan sonra formasına kavuşup 1 gol, 1 asistlik performansıyla göz doldurdu.

ANKARAGÜCÜ SONRASI EROL BULUT DA PEŞİNDE

Süper Lig'den başta Ankaragücü olmak üzere birçok talibi bulunan 25 yaşındaki oyuncu için Erol Bulut’un teknik direktörlüğünü yapan Cardiff City, Fenerbahçe’den Lincoln Henrique’ye talip oldu.

 

Haberin Devamı
İŞTE ERENCAN İÇİN İSTENEN BONSERVİS!

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'nin gündemine aldığı 21 yaşındaki golcü Erencan Yardımcı için kulübü Eyüpspor'un isteği belli oldu.

7 MİLYON EURO İSTEDİLER

Eyüpspor, Pendikspor'da forma giyen ve Fenerbahçe'nin sözlü teklif yaptığı Erencan Yardımcı için 7 milyon euro istedi. Sarı-Lacivertliler bu rakamı astronomik buldu ve beklemeye geçti.

Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da listesinde yer alan Erencan Yardımcı, Süper Lig'de 19 maçta forma giyerken 6 gol attı ve 1 de asist yaptı. 

TRABZONSPOR'DA ORTA SAHAYA FLAŞ ADAY!

Merkeze takviye yapmak isteyen Trabzonspor, rotasını Fransa olarak belirledi. Karadeniz ekibi, Ligue 2’de Ajaccio forması giyen Tim Jabol-Folcarelli ile görüşüyor. Şu anda takımının önemli parçalarından biri olan Fransız, Türkiye’de oynamaya sıcak bakıyor.

24 yaşındaki futbolcunun yanı sıra kulübünün de satışa onay vermesi halinde transfer için girişimler başlayacak.

RİZESPOR'DAN JOSE CİFUENTES HAMLESİ!

Çaykur Rizespor transferde flaş bir hamle peşinde... Sky Sports’un haberine göre; İskoç kulübü, yıldız orta saha oyuncusu Cifuentes için Rizespor’dan gelen teklifi kabul etti. Karadeniz kulübünün, Ekvadorlu futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu kaydedildi. 24 yaşındaki oyuncunun sezon sonundaki satın alma opsiyonu ise 2 milyon Sterlin olarak belirlendi.

 

İMZA AN MESELESİ

Bu arada haber detayında Cifuentes ile hem Avrupa hem de Güney Amerika’daki bazı kulüplerin de ilgilendiği vurgulandı. Jose Cifuentes geçtiğimiz yaz ABD’nin Los Angeles FC takımından 1.4 milyon Euro bonservis bedeliyle Rangers’a transfer olmuştu. İmzaların kısa süre içerisinde atılması bekleniyor.

Haberin Devamı
TRABZONSPOR'UN KONOPLYA İÇİN PAZARLIKLARI SÜRÜYOR

Shakhtar Donetsk forması giyen Yukhym Konoplya’yı isteyen Trabzonspor’dan ilk etapta 4 milyon Euro’ya yakın bir bonservis istenmişti. Bordo-Mavililer'in hedefi, bu transferi 2 milyon Euro bandında bir ücrete bitirmek.

Sağ bek için çalışmalarına devam eden Bordo-Mavililer’in rotası Ukrayna’ya dönmüştü. Shakhtar Donetsk forması giyen Yukhym Konoplya’yı isteyen Trabzonspor’dan ilk etapta 4 milyon Euro’ya yakın bir bonservis istenmişti. Fırtına, bu rakamları vermeye halen sıcak bakmıyor. İki taraf arasındaki temaslar ise devam ediyor.

Gelen haberlere göre Trabzonspor’un hedefi, bu transferi 2 milyon Euro bandında bir ücrete bitirmek. 24 yaşındaki oyuncu da Bordo-Mavili formayı giymek isterken, Ukranya temsilcisinin pazarlıklarda kolaylık sağlaması halinde transfer gerçekleşebilir.

BEŞİKTAŞ İÇİN JAMES RODRİGUEZ İDDİASI!

Globo’da yer alan habere göre Kartal, Sao Paulo forması giyen Kolombiyalı yıldız James Rodriguez’i gündemine aldı. Beşiktaş’ın, 32 yaşındaki yıldız on numaranın menajeriyle temasa geçtiği bildirildi.

Siyah-Beyazlılar için Brezilya basınından flaş bir iddia geldi. Globo’da yer alan habere göre Kartal, Sao Paulo forması giyen Kolombiyalı yıldız James Rodriguez’i gündemine aldı. Beşiktaş’ın, 32 yaşındaki yıldız on numaranın menaceriyle temasa geçtiği bildirildi.

Sao Paulo ile 2025’e kadar sözleşmesi bulunan James Rodriguez, bu sezon 14 maçta forma giyerken 2 gol ve 2 asist kaydetti. Başarılı oyuncu, daha önce; Porto, Real Madrid, Bayern Münih ve Monaco gibi önemli kulüplerde forma giydi.

FENERBAHÇE'DE SERDAR DURSUN SON AŞAMADA!

Sarı-Lacivertliler, sezon başında Karagümrük’e gönderdiği eski golcüsünü yeniden kadroya katmaya yakın. Serdar Dursun ile yapılan görüşmede, “Dönmeyi çok isterim, kulübümle anlaşın yeter” yanıtı alınmıştı. KırmızıSiyahlı Yönetim ile kurulan temasın ardından taraflar anlaşma noktasına geldi. Fenerbahçe’nin ara transfer dönemindeki 4. imzayı Serdar Dursun’a attırması bekleniyor.

 

Haberin Devamı
GALATASARAY'DA TETE'YE TRANSFER İZNİ ÇIKTI

Galatasaray'da talipleri bulunan isimlerden Tete'ye teknik direktör Okan Buruk ile gerçekleştirilen toplantı sonrası transfer izni çıktı.

Galatasaray'da sezon başında bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Tete’ye Ukrayna, Katar ve Brezilya kulüplerinden talipler var. Sarı-Kırmızılı yönetim, Okan Buruk’la yapılan zirve sonrası genç oyuncunun menajerine transfer görüşmesi yapması için izin verdi.

Galatasaray’ın 23 yaşındaki oyuncudan beklentisi 10 milyon Euro. Brezilya kulübü Palmeiras’ın Tete için 6.5 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu, Galatasaray cephesinin bu rakamı kabul etmediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ, ANTE REBİC'LE YOLLARI AYIRIYOR!

 

Siyah-Beyazlı yönetim, yıllık garanti ücreti 2.5 milyon Euro olan Rebic’in 2025’te bitecek sözleşmesini feshetmek istiyor.

Kara Kartal’da Ante Rebic ile yollar ayrılıyor... Siyah-Beyazlı yönetim, yıllık garanti ücreti 2.5 milyon Euro olan Rebic’in 2025’te bitecek sözleşmesini feshetmek istiyor.

Sezon başında Milan’dan bedelsiz transfer edilen 30 yaşındaki kanat oyuncusu ise ayrılığa olumlu bakmıyor. Beklentileri karşılıksız bırakan Rebic’in düzenli oynayamamaktan şikayetçi olduğu aktarıldı.

FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR DEVAM EDECEK!

Kış transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, bir yandan da bazı oyuncularıyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Sarı-Lacivertli ekipte Bartuğ Elmaz, Sivasspor’a; Crespo ise Vallecano’ya kiralandı.

Fenerbahçe’de yeni ayrılıklar da yolda. Emre Mor, eski takımı Karagümrük ile her konuda anlaşmaya vardı. Başakşehir, birçok takımı geri çeviren Ryan Kent için Sarı-Lacivertliler’in kapısını çaldı.

JOSHUA KİNG DE AYRILABİLİR

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City ise Joshua King’in peşine düştü. Kontenjanda yer açmak için en az bir yabancıyla daha yollar ayrılacak.

 

Haberin Devamı
YORUM YAZ