Arama

Popüler aramalar

CANLI TRANSFER |Fenerbahçe'nin transfer çılgınlığı zirve yaptı! Rota yine Güney Amerika, ilk temas kuruldu

Türkiye'de yaz transfer dönemi 30 Haziran 2025'te başladı 12 Eylül 2025'te bitecek. Süper Lig'deki şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını son hız sürdürüyor. Son olarak Sane'yi kadrosuna katan Galatasaray, bu başarıyı gelecek sezon da sürdürmek için transfer planlamalarına devam ediyor. Öte yandan Abraham'ı İstanbul'a getiren Beşiktaş'ta gözler yeni yıldızlarda. Trabzonspor'da ise sıcak gelişmeler art arda yaşanmaya devam ediyor. İşte günün transfer haberleri...

Fenerbahçe'nin transfer çılgınlığı zirve yaptı! Rota yine Güney Amerika, ilk temas kuruldu
Galatasaray'a yine Al Hilal engeli
Galatasaray'a yine Al Hilal engeli

Osimhen transferinde olduğu gibi Hakan Çalhanoğlu'nda da Galatasay'ın karşısına Al-Hilal çıktı. Simeone Inzaghi'nin başına geçtiği Suudi ekibi, milli futbolcu için flaş bir teklif hazırladı.

Buna göre Al-Hilal, Hakan Çalhanoğlu'na yıllığı 20 milyon euroda 3+3 senelik sözleşme teklif etti. Suudi temsilcisinin, tecrübeli futbolcuya +3 sezon teknik kadroda kalması adına öneri sunduğu ifade edildi.

Hakan Çalhanoğlu, Al-Hilal'in bu teklifine cevap vermezken, oyuncudan yüksek bonservis elde etmek isteyen Inter'in, Suudilerin teklifini değerlendirmek istediği haber detayında yer aldı.

 

Fenerbahçe yarıştan çekildi
Fenerbahçe yarıştan çekildi

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de son olarak Jhon Duran transfer edilirken daha önce de gündeme gelen isimlerden biri de Jadon Sancho olmuştu.

YARIŞTAN ÇEKİLDİ

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe, Jadon Sancho transferinde yarıştan çekildi. Aynı zamanda Juventus anlaşma şartlarını öğrenmek için temasa geçti.Yıldız oyuncu için başka takımlar da devrede.

'Osimhen = 80 milyon euro'
'Osimhen = 80 milyon euro'

Napoli, Nijeryalı oyuncunun İtalya içindeki fiyatını belirledi.

Yeni sezonda Victor Osimhen’i kesinlikle kadroda düşünmeyen ve talibi çıkana kadar genç takıma gönderme kararı alan Napoli’nin, Nijeryalı golcü için İtalyan kulüplerinden 80 milyon Euro istediği öğrenildi.

TuttoMercato’nun haberine göre Napoli, oyuncunun İtalya içinde transferi için 80 milyon Euro’dan az bir bonservis bedeli kabul etmeyecek.

Bu rakam 10 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak. Napoli’nin Galatasaray ile yaptığı pazarlıklarda ise ücretin 60-65 milyon Euro seviyelerinde olduğu biliniyor.

Haberin Devamı
Avrupa'da transferin gözde ismi Yusuf Akçiçek
Avrupa'da transferin gözde ismi Yusuf Akçiçek

Fenerbahçeli futbolculara teklif gelmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli takım sezonu ligde 2. bitirse de birçok oyuncu, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti.

YUSUF AKÇİÇEK'İN TALİPLERİ ARTIYOR

Bu isimlerin başında ise Mourinho’nun verdiği şansı iyi değerlendiren Yusuf Akçiçek geldi. Özellikle Almanya ve Fransa’dan takımların daha önce transfer listesine giren genç stoper için bu kez de Serie A ekibi Bologna’nın hamle yapacağı ifade edildi.

İtalyan ekibinin yakın zamanda Fenerbahçe’ye teklifini ileteceği öğrenilirken hem yönetimin hem de Mourinho’nun Yusuf’un satılmasına sıcak bakmadığı bildirildi.

Fenerbahçe'ye ikinci Kolombiyalı
Fenerbahçe'ye ikinci Kolombiyalı

Fenerbahçe, Jhon Duran transferiyle Kolombiyalı futbolculara kapılarını açtı ve şimdi de yeni bir yıldızın peşinde! Sarı-lacivertliler, bu kez 21 yaşındaki yetenekli oyuncu Yaser Asprilla için harekete geçti.

Futbol Direktörü Devin Özek, Girona ile görüşmelere başlayarak genç yıldızı kadroya katmak için ilk adımı attı.

ASPRILLA'NIN DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ NELER?

Asprilla, Duran'ın Kolombiya millî takımından arkadaşı ve sahada çok yönlü bir performans sergiliyor. Sağ kanat pozisyonunda görev yapsa da, 10 numara ve sol kanat olarak da oynayabilme yeteneğiyle dikkat çekiyor.

Petrovic için yeni teklif
Petrovic için yeni teklif

Galatasaray, kaleyi emanet etmek istediği Djordje Petrovic için İngiltere seferi düzenleyecek. Sarı-kırmızılıların, 25 yaşındaki Sırbistanlı kaleci için Chelsea’yle masaya oturacağı belirtildi.

5 milyon euro kiralama ücretiyle beraber önümüzdeki sene için 15 milyon euroluk satın alma opsiyonlu teklif sunacak Galatasaray Yönetiminin bu önerisine karşın, İngiliz ekibinin 25 milyon euro bonservis istediği biliniyor. Galatasaray’ın kiralama ücretini biraz yüksek tutarak Chelsea’yi ikna etmeye çalışacağı belirtildi.

Haberin Devamı
Beşiktaş bonservis pazarlığında
Beşiktaş bonservis pazarlığında

Beşiktaş sol kanat transferinde İsviçreli oyuncu Noah Okafor’u ilk hedef olarak belirledi. Nijerya asıllı olan 25 yaşındaki futbolcu için Milan’a satın alma opsiyonlu resmi kiralama teklifi yapıldı. Ancak İtalyan ekibi bu teklifi geri çevirdi. Milan’ın Okafor’u bonservisiyle birlikte satmak istediği öğrenildi.

BONSERVİS PAZARLIKLARI BAŞLADI

Beşiktaş bu gelişme üzerine Milan’la bonservis pazarlıklarına başladı. İtalyan ekibiyle 2028’e kadar sözleşmesi bulunan Okafor için 6-7 milyon euro düzeyinde bir teklif yapılmasının planlandığı aktarıldı. Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer’in kadrosunda görmek istediği Noah Okafor, Ocak 2020’de 11.2 milyon Euro karşılığında Basel’den RB Salzburg’a transfer oldu.