MENÜ

Kurzawa için Galatasaray ile anlaşan PSG, Theo Hernandez'in peşinde

Sol bek pozisyonunda bir değişime gitmeyi planlayan Fransız devi PSG, Mitchell Bakker'ı Bayer Leverkusen'e gönderip Layvin Kurzawa için de Galatasaray ile anlaştıktan sonra Milan'a Theo Hernandez transferi adına ilk teklifini yaptı.

Kurzawa için Galatasaray ile anlaşan PSG, Theo Hernandez'in peşinde

Fransız devi PSG, sol bek pozisyonuna bir takviye yapmayı planlıyor. Geçtiğimiz sezon Juan Bernat'ın sakat olduğu dönemde Bakker ve Kurzawa'nın performanslarından memnun olmayan Paris Saint-Germain, iki isimle yollarını ayırıp Milan'dan Theo Hernandez'i kadroya katmayı planlıyordu.

Haberin Devamı

Galatasaray ile anlaşma tamam

Bu doğrultuda Mitchell Bakker'i Bayer Leverkusen'e satan PSG, Layvin Kurzawa için de Galatasaray ile anlaşma sağladı. Şimdi oyuncunun Galatasaray ile yapacağı görüşmeden çıkacak sonuç bekleniyor.

Kurzawa için Galatasaray ile anlaşan PSG, Theo Hernandezin peşinde

Tuttosport'un haberine göre PSG, sol bek pozisyonu için öncelikli hedefi Theo Hernandez için Milan'ın kapısını çaldı. Uzun süredir Hernandez ile ilgilenen PSG'nin yaklaşık 40 milyon Euro düzeyinde bir bonservis bedeli önerdiği belirtiliyor.

Milan'ın ise takımın en önemli isimlerinden Theo Hernandez'i kolay kolay bırakmak istemediği aktarılmakta. PSG'nin Milan ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Hernandez için yeni bir teklifte bulunması bekleniyor.

YORUM YAZ