MENÜ

Kim Min-Jae'nin yeni takımı ve kazanacağı ücret belli oldu!

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Kim Min-Jae'ye Almanya'nın dev takımının yolu göründü. Güney Koreli stoperin, Bayern Münih'ten alacağı astronomik ücret açıklandı.

Kim Min-Jae'nin yeni takımı ve kazanacağı ücret belli oldu!

Fenerbahçe'nin eski yıldız stoperi Kim Min-Jae, geride bıraktığımız sezon Napoli'ye transfer oldu. Güney Koreli stoper, Serie A'da gösterdiği üstün performansla dikkatli üzerine çekerken yaşadığı şampiyonluğun ardından Avrupa devlerinin transfer listesine girdi ve şu anda bir Avrupa deviyle anlaşma sağlamak üzere. 

Haberin Devamı

KİM MİN-JAE'YE BÜYÜK ONUR

Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, İtalyan ekibiyle gösterdiği performans sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güney Koreli savunmacı, İtalya Serie A'da dünya futbolunun önemli defans oyuncuları arasından yılın en iyi savunmacısı seçildi.

Kim Min-Jaenin yeni takımı ve kazanacağı ücret belli oldu

SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDE CEZBETTİ

Napoli'deki sözleşmesinde, transfer döneminin ilk 15 gününde aktif hale geçecek olan 50 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi var. Ancak Bayern Münih, bu bedelin üzerine çıkarak Kim Min-Jae'yi kadrosuna katacak.

BAYERN İKNA ETTİ

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Napoli’ye transfer olan ve burada gösterdiği performansla göz dolduran Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae’nin bir sonraki takımı büyük bir olasılıkla Bayern Münih olacak gibi görünüyor. Kadrosunu güçlendirmeye hazırlanan Alman devi, oyuncunun serbest kalma bedelini kabul ederken Kim Min-Jae’yi de ikna etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Kim Min-Jaenin yeni takımı ve kazanacağı ücret belli oldu


SERVET KAZANACAK

Foto Mercato’da yer alan habere göre Premier Lig’i Şampiyonlar Ligi potasında tamamlayan Manchester United ve Newcastle United’ın yakın ilgisine rağmen Kim Min-Jae, Alman devinin yıllık 10 milyon euroluk teklifi sonrasında rotasını Bundesliga’ya çevirdi. Güney Koreli stoper, Fenerbahçe’den 18 milyon euroya karşılığında Napoli'ye transfer olmuştu.

BAYERN ÖDEMEYİ YAPACAK

Alman Devinden bu transfer için Napoli’ye yaklaşık 60 milyon euroluk ödeme yapması beklenirken oyuncuyu elinde tutamayacağını bilen Napoli yönetimi de yeni stoper aramaya koyuldu.

Kim Min-Jaenin yeni takımı ve kazanacağı ücret belli oldu

YORUM YAZ