MENÜ

Jorge Mendes, Ronaldo’yla yollarının neden ayrıldığını açıkladı!

Portekizli süperstarın eski menajeri Jorge Mendes, Ronaldo ile neden bağlarını kopardıklarını açıklarken eski dostunun kariyeri hakkında da önemli konulara değindi.

Jorge Mendes, Ronaldo’yla yollarının neden ayrıldığını açıkladı!

Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo ile geçen yıl profesyonel olarak bağlarını koparma kararı verdiklerini duyururken şu anki arkadaşlıklarına dair de konuştu.

Haberin Devamı

Ronaldo'nun, Manchester United'dan acı bir şekilde ayrılmasına yol açan Piers Morgan röportajıyla ilgili bir anlaşmazlığın ardından yaklaşık 20 yıllık beraberliklerine son verdikleri bildirilmişti.

Jorge Mendes, Ronaldo’yla yollarının neden ayrıldığını açıkladı

ARABİSTAN’A GİTMEK ZORUNDA KALDI

Mendes her iki kulüple de anlaşma sağlayamayınca, Ronaldo Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile sözleşme imzalayarak astronomik bir sözleşmeye imza attı. Portekizli süperstarın yıllık 200 milyon Euro kazanacağı aktarıldı.

MENDES AÇIKLADI

Mendes, şu anda kendisinin ve Ronaldo'nun hala yakın oldukları konusunda kararlı ve gazetecilere şunları söyledi: "Kişisel ilişkimiz yakın olmaya devam ediyor, harika bir kişisel ilişkimiz var. Biz Portekizliler, onun gibi bir oyuncuya hala sahip olduğumuz için gurur duymalıyız.

Haberin Devamı

Jorge Mendes, Ronaldo’yla yollarının neden ayrıldığını açıkladı

METHİYELER DÜZDÜ

Portekizli menajer şunları ekledi: “Bunu her zaman söyledim ve hayatım boyunca da söyleyeceğim. O, tüm dünya futbol tarihinin en iyi oyuncusu ve öyle de kalacak! Diğerleriyle karşılaştırıldığında, bundan en ufak bir şüphem bile yok. Gençler için bir örnek ve büyük bir profesyonelin yapması gereken her şeyi yaptı. Ronaldinho Gaucho ve Messi'den bahsediyordunuz, ama o gençken yapılması gereken her şeyi yaptı.

“Ve 'bire bir'de güçlü ve patlayıcı! Cristiano bir makineye dönüştü! Pek çok insan, aslında onu tarihin en iyisi olmaya götüren büyüme sürecini hiç düşünmedi. Ve benim için her zaman tarihin en iyisi olacak. Bu yıl Arabistan'a transfer oldu ve profesyonel ilişkimizi noktaladık, ancak arkadaşlığımız hala devam ediyor."

Jorge Mendes, Ronaldo’yla yollarının neden ayrıldığını açıkladı

NEDEN ARALARI BOZULDU?

Mendes, her ne kadar hala iyi arkadaş olduklarını söylese de ikilinin eskisi kadar yakın olmadığı ortada… Ronaldo'nun geçen yaz süper menajerden kendisine Bayern Münih veya Chelsea ile bir anlaşma sağlamasını talep etiği, ancak Mendes’in bu konuda başarılı olamadığı aktarılmıştı. Bu olayın ardından ikili arasında soğuk rüzgarlar eserken yaklaşık 20 yıllık birlikteliklerine son vermişlerdi.

Cristiano Ronaldo'nun 2020-21 Sezonunda Serie A ve İtalya Kupasında Attığı Tüm Goller

Jorge Mendes, Ronaldo’yla yollarının neden ayrıldığını açıkladı

YORUM YAZ