MENÜ

Jorge Jesus'lu Al Hilal'in bomba transfer planı!

Jorge Jesus’un ekibi Al Hilal, iki yıldızın peşine düştü. Suudi temsilcisi, PSG’den Neymar ile Napoli’den Osimhem’i istiyor. Al Hilal’in iki futbolcunun maaşları için 400 milyon Euro’ya yakın bir para ayırdığı öne sürüldü.

Jorge Jesus'lu Al Hilal'in bomba transfer planı!

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal, PSG’nin süperstarı Neymar’ı gündemine aldı. Fenerbahçe’nin eski hocası Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal, Brezilyalı futbolcu için temsilcileri ile irtibata geçti. 31 yaşındaki futbolcunun, takımdan ayrılmak istemesi sonrasında Neymar’a devasa bir teklif sunmaya hazırlanan Al Hilal’in, senelik ücret olarak 200 milyon Euro’dan fazla ödemeye hazır olduğu bilgisine ulaşıldı. Öte yandan İtalyan basınından La Gazetta dello Sport’ta yer alan habere göre Al Hilal, Napoli’nin süperstarı Victor Osimhen’i de kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

Jorge Jesuslu Al Hilalin bomba transfer planı

Napoli, Osimhen için yapılan ilk teklifi reddetmişti.

Bütçeyi ayırdılar

Buna göre Jesus’un ekibi, hem Neymar hem de Osimhen’i birlikte renklerine bağlamak istiyor. Edinilen son bilgilere göre Suudi Arabistan temsilcisinin, iki futbolcu için 400 milyon Euro civarında bir maaş bütçesi ayırdığı belirtildi. Al Hilal; kadrosunda Sergej Milinkovic-Savic, Ruben Neves, Malcom, Kalidou Koulibaly ve Moussa Marega gibi isimleri kadrosunda bulunduruyor.

Jorge Jesuslu Al Hilalin bomba transfer planı

Neymar’ın adı bir süredir Suudi kulüpleri ile anılıyor.

Jorge Jesuslu Al Hilalin bomba transfer planı

YORUM YAZ