MENÜ

Inter Miami'de maaş krizi! Messi, Suarez'den tam 250 kat daha fazla kazanacak!

Barcelona'da birlikte oynayan Messi ve Suarez'in yeniden aynı takımda buluşma hayali gerçek oluyor. İkili, MLS ekiplerinden Inter Miami takımında oynayarak tekrardan aynı formayı giymeye planlıyor. Bu kapsamda Uruguaylı yıldızın maaşı da belli oldu. Ancak bu bedel, iki yıldız arasındaki maaş farkını da ortaya çıkarıyor. İşte tüm detaylar...

Inter Miami'de maaş krizi! Messi, Suarez'den tam 250 kat daha fazla kazanacak!

Beklenen buluşma gerçekleşiyor... Uruguaylı yıldız Luis Suarez ile Arjantinli ikon Lionel Messi, yeniden aynı takımın formasını giymeye çok yakınlar. İki süperstar tekrardan aynı takım oynayacaklar, ancak aralarındaki maaş farkının takımda bir kriz oluşturabileceğine yönelik durumlar da olabilir. Çünkü iki yıldız arasındaki ücret farkı dudak uçuklatan cinsten. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Maaş kurallarına uymak zorunda! 

Inter Miami, Barcelona'nın iki eski takım arkadaşını Florida'da yeniden bir araya getirmek için MLS maaş kurallarına uymak zorunda. Amerika'nın en üst kademesinde yarışan takımlara sadece 3 oyuncuya yüksek ücret verilmesine izin veriliyor. veriliyor. Sadece bu yıldızlara, kulübün maaş sınırının üzerinde büyük paralar ödenebiliyor.

Sekiz kez Ballon d'Or kazanan Messi, eski Barça orta saha oyuncusu Sergio Busquets ve Brezilyalı orta saha oyuncusu Gregore, DRV PNK Stadyumu'ndaki 3 yıldız olarak dikkat çekiyor. Suarez'in de serbest oyuncu olarak Amerika Birleşik Devletleri'ne geçiş teklifinin kabul edilmesi halinde benzer bir duruş sergilemesi bekleniyor. Ancak, maaş konusunda fedakarlık yapmak zorunda kalabilir.

Haberin Devamı

Inter Miamide maaş krizi Messi, Suarezden tam 250 kat daha fazla kazanacak

Tam 250 kat daha fazla... 

Ancak The Mirror, Brezilya takımı Gremio ile bağlarını koparan tecrübeli Uruguaylı yıldızın yıllık sadece 200.000 dolar alacağını bildirdi. Bunun nedeni, Suarez'in maaş sınırı aşmayacak olmasından kaynaklanıyor.
Suarez, Messi'yle bir kez daha güçlerini birleştirmek için birlikte oynayacak olmaktan dolayı mutlu görünüyor.

Arjantinli ikon, yılda en az 50 milyon dolar (40 milyon £) değerinde bir sözleşmeye imzasını attı ve bu şartlar adidas ve Apple TV ile yapılan anlaşmalarla daha da yükseliyor. Böylece Lionel Messi, Suarez'den tam 250 kat daha fazla ücret kazanacak.

Inter Miamide maaş krizi Messi, Suarezden tam 250 kat daha fazla kazanacak

YORUM YAZ