MENÜ

İlkay Gündoğan açıkladı! Doğduğu ülkenin takımıyla görüştü

Manchester City ile harika bir sezon geçirerek 3 kupa zaferi yaşayan İlkay Gündoğan, önümüzdeki sezon için doğduğu ülkenin takımıyla bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

İlkay Gündoğan açıkladı! Doğduğu ülkenin takımıyla görüştü

Manchester City ile harika bir sezon geçirerek 3 kupa zaferi yaşayan İlkay Gündoğan, önümüzdeki sezon doğduğu doğduğu ülkenin takımına imza atabilir.

Haberin Devamı

LAPORTA - GUARDİOLA GÖRÜŞMESİ

2022-23 sezonunda Manchester City ile üç kupanın sahibi olan Pep Guardiola, yardım amaçlı düzenlenen bir golf turnuvası için Barselona'ya gitti. Bu süreçte Barcelona Başkanı Joan Laporta ile buluşan Guardiola'nın bu görüşmesi kameralara yansıdı.

İlkay Gündoğan açıkladı Doğduğu ülkenin takımıyla görüştü

Joan Laporta ile Pep Guardiola'nın yemek masasında ne konuştuğu şimdilik bilinmiyor, ancak söylentilere göre ikilinin İlkay Gündoğan transferi hakkında bir görüşme yaptığı aktarılıyor. Pep Guardiola'nın da City'den ayrılacağı söyleniyordu, ancak 3 kupalı sezonun ardından Premier Lig devinden ayrılması beklenmiyor. İspanyol hoca Pep Guardiola'nın Manchester City ile 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İLKAY TRANSFERİ AÇIKLADI

Haberin Devamı

Almanya'nın Kolombiya ile oynayacağı milli maç öncesinde açıklamalarda bulunan İlkay vtransfer süreciyle ilgili konuştu. İlkay, gelecek sezon Borussia Dortmund'a katılma olasılığı hakkında açıklamalarda bulunurken bu yaz transfer döneminde bonservisini eline alacak.

İlkay Gündoğan açıkladı Doğduğu ülkenin takımıyla görüştü

İlkay Gündoğan, "Sebastian Kehl ile menajerim arasında bir temas oldu. Bunu söyleyebilirim, ama bunun şimdilik pek olası olduğunu söyleyemiyorum . Bundesliga'ya dönmek benim planımda şimdilik yok. Geleceğimle ilgili henüz bir kararım yok, görüşmeler sürüyor. Bir karar verildiğinde ilk öğrenen siz olacaksınız."

 

İlkay Gündoğan açıkladı Doğduğu ülkenin takımıyla görüştü

YORUM YAZ