MENÜ

Galatasaray'ın eski yıldızı Juan Mata'ya sürpriz teklif!

Japonya'dan ayrılan Juan Mata'ya üç kulüp talip oldu. İspanyol orta saha geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giymiş, ancak çok uzun süre Türkiye'de kalmamıştı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın eski yıldızı Juan Mata'ya sürpriz teklif!

Japonya’nın Vissel Kobe kulübünde sözleşmesi biten İspanyol futbolcu Juan Mata ile yollar ayrıldı. Yaşanan ayrılık kulübün resmi internet sitesinden resmen duyuruldu. Yapılan açıklamada, Mata ile sözleşme yenilememe kararı alındığı bildirildi.

Haberin Devamı

Juan Mata ise ayrılıkla ilgili, kulübün ilk kez lig şampiyonluğuna ulaştığı tarihi anın bir parçası olmaktan dolayı mutluluğunu ifade ederek teşekkür etti Japon ekibi, kasım ayında tarihinde ilk defa lig şampiyonluğuna uzanırken deneyimli futbolcu Mata da kadroda yer aldı.

Galatasarayın eski yıldızı Juan Mataya sürpriz teklif

Mata'ya sürpriz teklif!

Juan Mata'nın Japonya kulübünden ayrılmasının ardından İspanyol orta sahanın talipleri çıktı. İspanyol basınından Todofichajes'te yer alan habere göre Mata'nın menajerliğini yapan babası, yakın zamanda Real Sociedad, Valencia ve Sevilla ile görüşmelerde bulundu. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu, kariyerini noktalamadan önce La Liga'da forma giyebileceğine inanıyor ancak transferin gerçekleşebilmesi için mali taleplerinde indirime gitmesi gerekebilir.

Haberin Devamı

Galatasarayın eski yıldızı Juan Mataya sürpriz teklif

Galatasaray kariyerinde neler yapmıştı?

2022 yılının eylül ayında Galatasaray ile sözleşme imzalayan Juan Mata'nın Türkiye kariyeri pek uzun sürmemişti. Bu yaz sarı-kırmızılı kulüpten ayılan İspanyol orta saha, Galatasaray ile toplam 18 maça çıkmıştı. Juan Mata, söz konusu 18 karşılaşmada 3 gol atıp 2 asist yaparak toplamda 5 gole direkt katkıda bulunmuştu.

Galatasarayın eski yıldızı Juan Mataya sürpriz teklif

YORUM YAZ