MENÜ

Galatasaray'da ayrılık resmen açıklandı! Süper Lig ekibine kiralandı...

Galatasaray'da transferin son gününde hareketlilik yaşanıyor. Eyüp Aydın transferini resmen açıklayan Sarı-Kırmızılılar'da bir de ayrılık gerçekleşti.

Galatasaray'da ayrılık resmen açıklandı! Süper Lig ekibine kiralandı...

Galatasaray'da transferin son günü hareketlilik sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, transferi adına Bayern Münih ile görüşmelere başladığını duyurduğu Eyüp Aydın'ın transferini bitirdi.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR SÜRÜYOR

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldızlarla dikkat çeken Galatasaray'da forma şansı azalan isimlerin ayrılıkları sürüyor. Kadroda şans bulması zor gözüken Olimpiu Morutan, Emre Kılınç, Mathias Ross gibi isimlerin yanı sıra Yunus Akgün, Berkan Kutlu gibi isimler de yurt dışına transfer olmuşlardı. Sarı-Kırmızılılar'da Fredrik Midtsjö ve Emin Bayram da son olarak takımdan ayrılan isimler oldular fakat Türkiye'de transfer döneminin sonuna gelinmişken bir ayrılık daha gerçekleşti.

Galatasarayda ayrılık resmen açıklandı Süper Lig ekibine kiralandı...

LEO DUBOIS İLE YOLLAR AYRILDI

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lyon'dan kadrosuna kattığı fakat Sacha Boey'nin yükselen performansı ile sağ bekte forma şansı bulmakta zorlanan Leo Dubois, kiralık olarak takımdan ayrıldı. Takımdaki geleceği merak edilen Fransız yıldız, Süper Lig'de kaldı.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık resmen açıklandı Süper Lig ekibine kiralandı...

BAŞAKŞEHİR İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Başakşehir, Galatasaray'dan Leo Dubois'nın kiralanması konusunda anlaşma sağladı. Fransız sağ bek, 1 yıllığına kiralık olarak Başakşehir'in yolunu tuttu. 

GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Galatasaray, Leo Dubois'nın Başakşehir'e kiralandığını resmen açıkladı.

Galatasaray'dan Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Profesyonel Futbolcumuz Leo Michel Joseph Claude Dubois'in 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır.

Transferi duyurmaya hazırlanan Başakşehir ise konuya ilişkin bir paylaşım gerçekleştirdi.

 Sonrasında ise Başakşehir Kulübü de şu ifadelerle transferi resmen duyurdu:

Kulübümüz, Galatasaray Spor Kulübü'nde forma giyen Léo Michel Joseph Dubois ile 2023-2024 sezonunun sonuna dek kiralık olarak anlaşma sağladı. Léo Dubois'e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.

FANATİK ÖZEL | Yakup Çınar 

Galatasarayda ayrılık resmen açıklandı Süper Lig ekibine kiralandı...

 

YORUM YAZ