Fenerbahçe'de tutunamadı! Şu anda Avrupa ekiplerinin gözdesi
Fenerbahçe'de büyük bir yıldız adayı gösterilmesine rağmen beklentileri karşılayamayan ve takımdan ayrılan İsak Vural, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekiyor.

Fenerbahçe'ye geleceğin en büyük yıldızlarından biri olma adayıyla transfer olan ancak sürpriz bir kararla takımdan yollanan İsak Vural, Avrupa'da dikkatleri üzerine çekmeye başladı.
Haberin Devamı ›
UEFA Konferans Ligi'nde final oynayacak La Liga ekibi Real Betis ve Serie A'dan bazı kulüpler Frosinone forması giyen 18 yaşındaki merkez orta saha İsak Vural için girişimde bulundular.
BU SEZON PERFORMANSI
İsak Vural, ligde 14'ü ilk 11'de olmak üzere 23 maça çıkarken söz konusu maçlarda 2 asist yaptı.
19 yaşındaki genç oyuncunun 1.5 yıldır formasını giydiği Frosinone, bu sezon Serie B'yi 16. sırada tamamladı.
TRANSFERDE SICAK GELİŞME
ARDA GÜLER GİBİ GÖRÜLÜYORDU
Arda Güler ile birlikte Fenerbahçe'nin geleceği için önemli isimler arasında gösterilen İsak Vural, Fenerbahçe U19 Takımı'nda 16 maça çıktı ve 1 gol, 1 asist kaydetti. Vural, Sarı-Lacivertliler'in A takımında ise hiç forma giyemedi.
METE UTKU - ÖZEL HABER