MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü açıklaması! Transfere dair ipucu...

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. Turu'nda Fenerbahçe ile Adanaspor karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertli ekip mücadelede adeta gol oldu yağdı. Batshuayi tam 4 gol kaydederken Fenerbahçe mücadeleden 6-0'lık üstünlükle ayrıldı. Müsabakanın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hem maç hem de transfere dair önemli açıklamalar yaparken Krunic, Çağlar Söyüncü hakkında da konuştu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Çağlar Söyüncü açıklaması! Transfere dair ipucu...

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u 6-0 gibi farklı bir skorla geçerken İsmail Kartal, müsabakanın ardından Çağlar, Krunic ve transfer hakkında önemli ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal şu ifadeleri kullandı: 

Şu anda biz takım içerisinde 2 transferler kendi balansımızı bulduğumuzu düşünüyorum. Duruma göre sonra bakarız. Belki bir tane daha bir şey daha olabilir. Ama şu anda yüzde yüz bir oyuncu daha alacağız diye kendimizi şartlandırmadık.

"Herhangi birinin gitmesiyle ilgili karar vermedik. Çağlar'la ilgili de bir karar vermedik. Bakacağız, bekliyoruz. Zaman içerisinde ne olacak bakacağız. Krunic ilk maçı olmasına rağmen iyi bir maç çıkardı. Milan'dan geldi, tecrübeli bir oyuncu. İstediğimiz bir oyuncuydu. 6 numara başladı, sonra stopere geçti. Kendi üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi."

İsmail Kartal'dna Batshuayi ve Mert Hakan açıklaması!

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Çağlar Söyüncü açıklaması Transfere dair ipucu...

YORUM YAZ