MENÜ

Eski Galatasaraylı Radamel Falcao'dan sürpriz rota

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra İspanya'da Rayo Vallecano forması giyen Radamel Falcao'nun kariyerine sürpriz bir adreste devam etmesi bekleniyor. İki tarafın son yaptığı açıklamalar, transfere yönelik söylentileri güçlendirmiş durumda.

Eski Galatasaraylı Radamel Falcao'dan sürpriz rota

Galatasaray dönemi sonrası Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao, kariyerine sürpriz bir adreste devam etmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'YE TRANSFERİ BÜYÜK HEYECAN YARATMIŞTI

2019'un yaz transfer döneminde Galatasaray'ın öncelikli hedefi, Monaco'dan Radamel Falcao'nun kadroya katılmasıydı.

Eski Galatasaraylı Radamel Falcaodan sürpriz rota

2 Eylül 2019'da Sarı-Kırmızılılar, Falcao'nun transferini resmi olarak duyurmuştu.

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Radamel Falcao'nun Türkiye kariyeri beklentilerin altında kaldı. Burada en büyük etken ise kariyerine yön veren sakatlık problemleriydi.

Eski Galatasaraylı Radamel Falcaodan sürpriz rota

İlk Süper Lig sezonunda Galatasaray formasıyla çıktığı 16 maçta 10 gol atan Falcao, sezon genelinde tüm kulvarlarda ise 22 maçta 11 gole imza atmıştı. İkinci sezonunda Süper Lig'de 17 maça çıkabilen Falcao, 9 gollük katkı yapmıştı.

2021'de AYRILDI

Galatasaray, 1 Eylül 2021'de Radamel Falcao'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak sonlandırıldığını açıklamıştı. Kolombiyalı oyuncunun sonraki durağı ise İspanyol ekibi Rayo Vallecano oldu.

Haberin Devamı

VALLECANO'DA SÜRELERİ AZALDI

Radamel Falcao, Rayo Vallecano'daki ilk sezonunu fena geçirmemişti. 22 LaLiga maçının 8'ine ilk 11'de başlayan Kolombiyalı yıldız, 6 gol katkısı sağlamıştı. Bu sezon ise aldığı süreler azaldı. Bu sezon Rayo Vallecano ile LaLiga'da şu ana kadar 22 maça çıkan Falcao, bu karşılaşmaların 3'üne ilk 11'de başlayabildi ve toplam 2 gol katkısı sağladı.

Eski Galatasaraylı Radamel Falcaodan sürpriz rota

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Falcao'nun Rayo Vallecano ile olan sözleşmesi 30 Haziran itibariyle sona erecek. 37 yaşındaki yıldızın takımda kalması beklenmiyor. Yeni adresi için ise sürpriz bir iddia güç kazanmış durumda.

MALEZYA YOLUNDA

Radamel Falcao'nun kariyerine Malezya'da devam etmesi bekleniyor. Johor Darul Ta'zim'in oyuncuyla ilgilendiği bir süredir ifade ediliyordu. İki taraftan gelen son paylaşımlar ise iddialara güç kazandırdı.

Eski Galatasaraylı Radamel Falcaodan sürpriz rota

BAŞKANDAN PAYLAŞIM

Johor Veliaht Prensi Tunku Ismail Idris, Johor Darul Ta'zim FC'yi ziyaret ederken Falcao'yu da eklediği paylaşımında, 'Çok yakında görüşürüz' ifadelerini kullandı.

FALCAO'DAN YANIT GELDİ

Prens Tunku Ismail Idris'in paylaşımına Radamel Falcao'dan yanıt gecikmedi. Kendisine yönelik mesaja Kolombiyalı yıldız, "Sizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum" cevabıyla karşılık verdi.

Haberin Devamı

 

Eski Galatasaraylı Radamel Falcaodan sürpriz rota

YORUM YAZ