MENÜ

Emir Terzi imzayı attı! Borussia Dortmund altyapısından TFF 2. Lig'e...

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Futbol Kulübü, Borussia Dortmund altyapısından yetişen ve son olarak Helmond Sport forması giyen Emir Terzi'yi kadrosuna kattı.

Emir Terzi imzayı attı! Borussia Dortmund altyapısından TFF 2. Lig'e...

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta kulübün Ekmas Sportif'ten Bilgin Tokul'a devredilmesinin ardından kadrosunu takviye etme çalışmalarına başlayan Menemen Futbol Kulübü, bir transfere daha imza attı.

Haberin Devamı

Daha önce Şanlıurfaspor'dan orta saha Mehmet Alp ile sözleşme imzalayan sarı-lacivertliler, Borussia Dortmund altyapısından yetişen ve son olarak Helmond Sport forması giyen sağ bek Emir Terzi ile 2 yıllık resmi mukavele yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Borussia Dortmund altyapısında yetişen, 22 yaşındaki sağbek Emir Terzi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Ana vatanında ilk kez forma giyecek olan genç futbolcumuza ailemize hoş geldin diyor, armamız altında başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Birçok oyuncuyla görüşen İzmir ekibi ayrıca son olarak Iğdır FK forması giyen tecrübeli kaleci Oğuz Çalışkan ile prensipte anlaşmaya vardı.

YORUM YAZ