MENÜ

Emiliano Martinez'den Lionel Messi’ye transfer teklifi: "Maaşımı keserim!"

Arjantinli süperstar Lionel Messi’nin önümüzdeki sezon hangi takımın formasını giyeceği şimdilik büyük bir merak konuşu olurken milli takımdan arkadaşı Emiliano Martinez olaya farklı bir boyut getirdi.  

Emiliano Martinez'den Lionel Messi’ye transfer teklifi: "Maaşımı keserim!"

PSG’nin süperstarı Lionel Messi’nin sözleşmesi önümüzdeki yaz transfer döneminde sona eriyor. Bu nedenle, dünyanın dört bir yanından birçok takım Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak için birbirleriyle yarışıyor. Ancak, bu transfer yarışını çok farklı bir takım kazanabilir.

Haberin Devamı

Arjantinli süperstarın milli takımdan arkadaşı Aston Villa’nın kalecisi Emiliano Martinez, Lionel Messi transferine çok farklı bir boyut getirdi. Arjantinli eldiven, Messi’nin Premier Lig ekibine gelmesi söz konusu olursa maaşından kesinti yapacağını duyurdu.

Emiliano Martinezden Lionel Messi’ye transfer teklifi: Maaşımı keserim

MARTİNEZ'DEN AÇIK DAVET

Messi'nin Barcelona'ya dönüş yapması büyük bir olasılık gibi görünürken Suudi Arabistan’dan ve MLS ekipleri, Arjantinli yıldız için astronomik transfer ücretlerini gözden çıkardılar. Ancak Martinez, Lionel Messi’nin Premier Lig’e transfer olarak Aston Villa’nın formasını giymesini istiyor ve bu konuda bedel ödemeye de hazır görünüyor.

Martinez, Arjantin Milli Takımı’na girdikten sonra Lionel Messi’yle çok sıkı bir arkadaşlıkları oldu ve 2022 Dünya Kupası'nda beraber çok önemli tecrübeler edindiler. Arjantin kalecisi Martinez, "Dünya Kupası'ndan sonra en iyi öğrendiğim şey iç huzurum oldu. Hollanda ve Fransa maçlarından sonra maç sonuçları konusunda bir iç huzur edindim ve artık maçları oynarken bu deneyimle oynuyorum” dedi.

Haberin Devamı

Emiliano Martinezden Lionel Messi’ye transfer teklifi: Maaşımı keserim

"MAAŞIMI KESERİM!"

Katar 2022'de Messi ile birlikte Dünya Kupası zaferi yaşayan Martinez, milli takımdan kaptanı olan Lionel Messi’nin olası transfer süreci hakkında ESPN'e çok önemli açıklamalar yaptı. Arjantinli file bekçisi şunları ekledi: "Leo, eğer buraya gelmek isterse onu hemen Aston Villa'ya getiririm. Onu, kendi ellerimle beslerim ve her hafta sonu onun için rosto hazırlarım. İnsanlardan onun için küçük bayraklar yapmalarını istiyorum ve onun burada mutlu olacağını düşünüyorum. Gerekirse, Lionel Messi’nin gelmesi için maaşımı keserim.”

TAM 40 MİLYON EURO!

Lionel Messi’nin transfer sürecinin nasıl ilerleyeceğini göreceğiz, ancak gerçek şu ki Emiliano Martinez, Arjantinli süperstarı kendi takımında görmek için her yola başvuracak.

Lionel Messi'nin Santiago Bernabéu'da Attığı En İyi Goller

Emiliano Martinezden Lionel Messi’ye transfer teklifi: Maaşımı keserim

YORUM YAZ