MENÜ

Dev final sonrası İlkay Gündoğan imzalıyor! İşte yeni takımı

Manchester City'nin yıldız orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, Şampiyonalar Ligi'nde oynayacakları Inter maçının ardından yeni takımıyla sözleşme imzalayacak. Tecrübeli oyuncu, Avrupa'nın dev takımlarından birisine gidiyor.

Dev final sonrası İlkay Gündoğan imzalıyor! İşte yeni takımı

Premier Lig devi Manchester City ile şampiyonluk yaşayan İlkay Gündoğan, Manchester United'ı yendikleri FA Cup finalinde bir kupa daha kazanma başarısı göstermişti. 

Haberin Devamı

DEVLER PAYLAŞAMIYOR!

İlkay, şimdi gözünü Avrupa'nın en büyük kupası olan Şampiyonlar Ligi'ne dikti. Tecrübeli oyuncunun, Serie A ekiplerinden Inter ile oynayacakları Devler Ligi finalinin ardından yeni takımına imza atacağı ifade ediliyor.

Dev final sonrası İlkay Gündoğan imzalıyor İşte yeni takımı

FA CUP TARİHİNE GEÇTİ

Manchester United cephesi, henüz maçın başında bu golle adeta donup kalırken, İlkay Gündoğan, 1871'den beri oynanan FA Cup finallerinin en erken golünü atan isim olarak bir ilki başardı.

SIRADAKİ HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ

Premier Lig ve FA Cup'ta mutlu sona ulaşan Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City'nin gözü Şampiyonlar Ligi'nde. İstanbul'daki finalde Inter ile kozlarını paylaşacak City, kazanması halinde sezonu 3 kupayla tamamlayacak ve 34 kupalı Guardiola, 35 kupa zaferi bulunan Mircea Lucescu'yu yakalayacak. En çok kupa kazanan teknik direktör ise Manchester United efsanesi Sir Alex Ferguson. (49 kupa)

Haberin Devamı

Dev final sonrası İlkay Gündoğan imzalıyor İşte yeni takımı


ERDEN TİMUR'UN EN BÜYÜK HAYALİ

Manchester City ile İngiltere'de şampiyon olan ve bir gün Galatasaray forması giymek istediğini söyleyen İlkay Gündoğan'ı listesine alan Erden Timur'un en büyük hayali 32 yaşındaki futbolcuya imza attırmak. Bu doğrultuda ilk temas yapılırken diğer yıldızlar için de çalışmalar sürüyor. PSG'den Leandro Paredes ve Inter'den Stefan de Vrij için de düğmeye basan Cim Bom, Liverpool'la sözleşmesi sona erecek olan Naby Keita ve Roberto Firmino için de transfer yarışında

MANCHESTER CİTY BASTIRIYOR 

Son dönemde performansını gözle görülür bir şekilde artıran İlkay, Manchester City'nin hem Premier Lig hem de FA Cup'taki şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. 32 yaşındaki oyuncunun, gösterdiği üstün performansın ardından City'nin yöneticileri harekete geçti ve tecrübeli oyuncuyla yeni bir sözleşme yapmak için baskı yaptığı aktarıldı. Cityli taraftarlar da İlkay Gündoğan'ın takımda kalmasını istiyor.

Dev final sonrası İlkay Gündoğan imzalıyor İşte yeni takımı

BARCELONA İLE İMZALAYACAK

İlkay Gündoğan, Barcelona'nın Lionel Messi'yi transfer edememesinin arıdndan İspanyol devinin bir numaralı transfer hedefi haline geldi. Mundo Deportivo'nun haberine göre; Barcelona, Şampiyonlar Ligi finalinin hemen ardından tecrübeli futbolcuyla sözleşme imzalayacak. İspanyol devi, İlkay Gündoğan'ı bonservissiz olarak kadrosuna katacak ve ekonomik olarak da bu transferden kârlı çıkacak.

Haberin Devamı

Dev final sonrası İlkay Gündoğan imzalıyor İşte yeni takımı

YORUM YAZ