MENÜ

Beşiktaş'tan ayrılan Nathan Redmond'ın yeni adresi... Görüşmeler duyuruldu!

Beşiktaş'taki sözleşmesinin sonuna gelen ve yaptığı son açıklamayla kulübe veda eden Nathan Redmond'ın yeni takımı belli oluyor. İngiliz yıldızın transfer görüşmelerinde bulunduğu kulüp duyuruldu.

Beşiktaş'tan ayrılan Nathan Redmond'ın yeni adresi... Görüşmeler duyuruldu!

Nathan Redmond'ın Beşiktaş kariyeri resmen sona erdi. Sözleşmesini tamamlayan İngiliz yıldızın yeniden takıma katılıp katılmayacağı merak ediliyordu ki yaptığı açıklamayla yeni sezonda Beşiktaş forması giymeyeceğini duyurdu.

Haberin Devamı

GERİ DÖNÜYOR...

CEVABI BEKLENİYORDU

Beşiktaş, sezon sonu sözleşmesi biten Nathan Redmond'ı yeniden kadrosunda tutma çabasındaydı. Oyuncuyla bu yönde görüşmeler sürerken İngiliz yıldız, kararına ilişkin süre talebinde bulunmuştu. Bu sürenin uzaması ise Beşiktaş'ın alternatif isimlere yönelmesine neden olmuştu.

Beşiktaştan ayrılan Nathan Redmondın yeni adresi... Görüşmeler duyuruldu

ŞENOL GÜNEŞ DURUMUNA DEĞİNMİŞTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş; takıma katılıp katılmayacağı yönündeki belirsizliğin sürdüğü dönemde Nathan Redmond'ın durumuna ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

Redmond, ‘bana hiçbir hoca güven vermedi’ dedi. E ben güven verdim. Gelmezse hiçbir şey demem. Bizden gittiği anda gitti diye düşünüyorum. Başka kulüple pazarlık yapmıştır diye düşünüyorum. ‘Ben haber vereceğim’ diyor. Geldiği zaman da bu sefer eskisi gibi vermeyeceğim. 1 veriyorsam 500 veririm. Redmond’ın yokluğunda Beşiktaş yok muydu? Redmond’ı istemiyorum demek değil, istemek başka teslim olmak başka. Her oyuncu değerli ama kulüp hepsinden önemli. Bunu anlatamadıktan sonra çok zor. Kulübün 1 lirasını hesaplıyoruz kendimize göre.

YENİ SEZONDA OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

Nathan Redmond, bugün Instagram hesabından gerçekleştirdiği paylaşımla yeni sezonda Beşiktaş forması giymeyeceğini duyurdu.

Beşiktaştan ayrılan Nathan Redmondın yeni adresi... Görüşmeler duyuruldu

'Güzel Beşiktaş taraftarına' girişiyle başladığı mesajda Redmond, "Geldiğim ilk günden beri bana sadece sevgi ve destek gösterdiniz. Vodafone Park’taki akşamlar, derbi akşamları ve tüm diğer birlikte yaşadığımız anlarda - zor dönemlerde de harika dönemlerde de - siz her zaman en muhteşem ve en gürültülü desteği verdiniz ve benim sizlerin dünyadaki en iyi taraftarlar olduğunuzu fark etmemi sağladınız! Benim ve ailem için oraya geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bunun bir 'elveda' olmadığını ifade eden Redmond, mesajını şu cümlelerle sonlandırdı:

Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım. Size bundan sonrası için şansların en güzelini diliyorum. Bu bir elveda değil, bu bir “görüşmek üzere” Sonsuz sevgilerimle, Nathan.

GÖRÜŞTÜĞÜ TAKIM DUYURULDU

BBC, Nathan Redmond'ın yeni adresi olarak öne çıkan takımı duyurdu. Redmond'ın Premier Lig'e yeniden yükselen Burnley ile görüşme halinde olduğu belirtildi.

Beşiktaştan ayrılan Nathan Redmondın yeni adresi... Görüşmeler duyuruldu

İngiltere'ye dönmesi muhtemel görülen Nathan Redmond ile Burnley, bonservis bedeli olmayan bu transfer adına sözleşme görüşmelerini sürdürüyor.

İNGİLTERE'DEKİ 5. KULÜBÜ OLACAK

Birmingham'ın altyapısından yetişen Nathan Redmond, Burton Albion'da geçirdiği kiralık dönem sonrası yeniden Birmingham'a dönmüştü. 2013'te 2.3 milyon Euro'ya Norwich'e transfer olan İngiliz oyuncu, 2016'da 13.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Southampton kadrosuna katıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan ayrılan Nathan Redmondın yeni adresi... Görüşmeler duyuruldu

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olan Redmond, ilk defa ülkesi dışında bir takımda forma giymişti ki şimdi Burnley ile anlaşması durumunda yeniden döneceği ülkesinde 5. farklı ekibin formasını giyecek.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaştan ayrılan Nathan Redmondın yeni adresi... Görüşmeler duyuruldu

YORUM YAZ